DIGI este noul sponsor principal al clubului Real Oviedo până în iunie 2022

Diaspora Madrid

DIGI este noul sponsor principal al clubului Real Oviedo până în iunie 2022

club de fotbal, DIGI, DIGI Spania, Real Oviedo, sponsor

DIGI este noul sponsor principal al clubului de fotbal Real Oviedo din Spania. Operatorul de telecomunicații al multinaționalei DIGI Communications va apărea pe partea din față a tricoului de joc până în iunie 2022. După Espanyol, Rayo Vallecano, Malaga și Castellon, DIGI a devenit sponsor și la Real Oviedo!

În acest fel, DIGI va apărea pe partea din față a tricoului oficial și a echipamentului de antrenament. De asemenea și pe stadionul Carlos Tartiere și în complexul sportiv El Requexón vor fi afișate panouri publicitare cu sigla DIGI.

De asemenea, se va regăsi și pe echipamentul echipei de rezervă și al echipelor de tineret. DIGI, nu va lipsi nici de pe secțiunile din profilurile noastre oficiale de socializare și pe site-ul clubului.

Marius Varzaru, CEO al DIGI Spania: „Suntem foarte încântați să putem susține Real Oviedo ca sponsor principal. Acesta este un proiect foarte special pentru noi, care ne va permite cu siguranță să realizăm multe împreună„.

Președintele Real Oviedo, Jorge Menéndez Vallina: „Suntem mândri să avem sprijinul unei companii în plină expansiune ca DIGI, cu care sperăm să continuăm să creștem mână în mână. Real Oviedo mulțumește DIGI pentru angajamentul său față de entitatea noastră, sperând că acesta este începutul unui drum comun promițător.”

Vezi și:

Ce trebuie să ştii dacă îţi duci copilul la şcoală în Spania

Alocație pentru copii în Spania. Cum o soliciți dacă părintele lucrează legal!

Convoiul libertății pornește de la Madrid spre Belgia, sâmbătă, 12 februarie.

Despre DIGI

DIGI și-a început activitatea în Spania în 2008 și, de atunci, a fost o poveste de succes și de creștere constantă, până în momentul în care are în prezent peste 3 milioane de clienți și mii de puncte de vânzare.

DIGI este o companie care face parte din multinaționala DIGI Communications, prezentă în România, Spania, Italia și Ungaria. Cu o experiență de peste 20 de ani în sectorul telecomunicațiilor, DIGI Communications este lider de piață în România, oferind servicii de internet prin fibră optică de până la 10 Gpbs, telefonie mobilă și fixă, televiziune prin cablu și satelit, precum și servicii de electricitate.

DIGI se caracterizează prin servicii de calitate și proximitate față de clienții săi și oferă servicii de telefonie mobilă și internet, precum și servicii de telefonie fixă și servicii de fibră optică simetrică în toate provinciile Spaniei.

DIGI este noul sponsor principal al clubului Real Oviedo până în iunie 2022


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.