Convoiul libertății pornește de la Madrid spre Belgia, sâmbătă, 12 februarie.

Diaspora Madrid

Convoiul libertății pornește de la Madrid spre Belgia, sâmbătă, 12 februarie.

convoiul libertatii, convoy de la libertad, freedom convoy, Madrid, Spain, Spania

Convoiul libertății pornește de la Madrid spre Belgia, sâmbătă, 12 februarie. Camionagii europeni, urmând exemplul colegilor lor canadieni, au început pregătirile pentru un asemenea marș. Pe 14 februarie, o caravană europeană va ajunge la Bruxelles ca și în fiecare capitală europeană. De asemenea, și în România se vor organiza proteste după modelul ”Convoiului libertății” din Canada.

Pe 11 și 12 februarie vor sosi convoaie de vehicule spaniole și portugheze la Madrid

Pe 12 februarie, la ora 11:00 va începe marșul ambelor convoaie din Majadahonda, lângă Madrid. Punctul de întâlnire este centrul comercial Sexta Avenida (Sixth Avenue Mall). Deschide aici cu Google Maps. La ora 15:00, va avea loc un al doilea marș, de la același punct de întâlnire pentru cei care nu au putut ajunge mai devreme. După-amiază, o parte din convoi va pleca către Bruxelles.

Pentru a circula cu mașina prin centrul Madridului, se recomandă să obțineți un autocolant de eficiență energetică pentru mașina dumneavoastră, pe care îl puteți obține de la un oficiu poștal sau online:
https://www.pegatinas-dgt.com/
https://tienda.correos.es/product/distintivo-ambiental-dgt

Autocolantul este obligatoriu în centru, iar în anumite zone, tipurile C și B pot parca doar în parcări private.

Cu toate acestea, punctul de întâlnire din Madrid pentru convoiul pentru libertate nu necesită autocolant, iar pentru cei care nu au autocolant va fi pus la dispoziție un traseu.

Portughezii și spaniolii protestează pentru recuperarea libertăților

Nu este vorba despre pro-vaccin sau anti-vaccin, ci despre dreptul oamenilor de a alege. Nu este vorba de politică, ci de libertatea rasei umane. Suntem uniți pentru libertatea țării noastre. Nu este vorba despre motive politice sau ideologii. FACEM ACEST LUCRU ÎN MOD PAȘNIC PENTRU A ARĂTA LUMII CĂ … SUNTEM UNIȚI PENTRU LIBERTATE!

Mai multe informații aici: https://t.me/freedomspain

Guvernul spaniol schimbă discursul și anunță sfârșitul măștilor în aer liber!

Convoiul Național al Libertății se pune pe roți și în România

Cu plecarea din București, va străbate toată țara pe trasee ce însumează peste 3000 de kilometri, sute de localități. Obiectivele principale: încetarea Stării de alertă și anularea Certificatului ”verde” de pe teritoriul României.

După 8 zile, vineri,18 februarie, la amiază, toate forțele din țară vor ajunge în Piața Victoriei pentru a bloca dictatura. Va fi cea mai grea și complexă acțiune a societății civile.

Trasee România:

  • 10 februarie: București, Constanța, Brăila, Galați.
  • 11 februarie, Focșani, Bârlad, Vaslui, Bacău.
  • Pe 12, Roman, Piatra Neamț, Tg. Neamț, Pașcani, Iași.
  • Pe 13, Botoșani, Suceava, Rădăuți.
  • Pe 14, Câmpu Lung Moldovenesc, Vatra Dornei, Bistrița.
  • Pe 15, Dej, Baia-Mare, Satu-Mare.
  • Pe 16, convoiul 2 parcurge Satu-Mare, Zalău, Cluj Napoca, Târgu-Mureș și convoiul 3 Satu-Mare, Oradea, Arad, Timișoara.
  • Pe 17 februarie, convoiul 2, Târgu-Mureș, Alba Iulia, Sibiu, Vâlcea. Tot pe 17, convoiul 3, Timișoara, Caransebeș, Orșova, Severin, Craiova. Tot pe 17 februarie, convoiul 4, Timișoara, Deva, Hațeg, Petroșani, Târgu-Jiu, Craiova. Tot pe 17, convoiul 6, Toplița, Miercurea-Ciuc, Sfântu-Gheorghe, Brașov. 
  • Vineri, 18 februarie, convoiul 1, Constanța- București, trecând prin Slobozia și Călărași.
  • Tot vineri, pe 18, ziua în care toți ajung în București, convoiul 2, Vâlcea, Pitești, București, convoiul 3, Craiova, Pitești, București, convoiul 4, Craiova, Caracal, Alexandria, Giurgiu, București, convoiul 5, Bacău, Buzău, București, convoiul 6, Brașov, Ploiești, București, convoiul 7, Galați și Brăila se unesc la Buzău, apoi vin la București.

Organizatori: Starea de Libertate, prin Pompiliu Diplan, Comitetele Cetățenești Locale, (Constantin-Florin Ilie), Calea Neamului, Bucovina Profundă (Mircea Puscasu), Aurelian Popa , STOP 5G România și Străjerii Ortodoxiei.

Convoiul libertății pornește de la Madrid spre Belgia, sâmbătă, 12 februarie.


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu