Ce afacere au dezvoltat după ce s-au stabilit în România, doi soți spanioli!

Diaspora Madrid

Ce afacere au dezvoltat după ce s-au stabilit în România, doi soți spanioli!

cannabis, cetateni, Craiova, DIICOT, Romania, spanioli

Ce afacere au dezvoltat în România o familie de spanioli! După modelul de succes al celui mai scump condiment din lume doi spanioli, au întreprins o afacere pe cont propriu. Cei doi, stabiliți în România, și-au făcut o fermă uriașă de canabis într-o comună de lângă Craiova. Anchetatorii DIICOT i-au descoperit și aceștia au fost reținuți de procurori.

Totul a ieşit la iveală după ce poliţiştii au descoperit urmele unui incendiu recent într-o clădire cu etaj. Aceasta se află situată în comuna Brădeşti, acolo unde cei doi soţi spanioli sunt proprietari.

„La data de 26.03.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 25.03.2021, ofițerii de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Craiova s-au sesizat cu privire la faptul că în curtea unui imobilul situat în comuna Brădeşti, judeţul Dolj, folosit de către doi cetățeni spanioli, se află o construcţie cu parter şi etaj, ce prezenta urmele unui incendiu recent, în interiorul căreia se aflau mai multe instalaţii de iluminare şi de alimentare cu apă, precum şi plante ce păreau a face parte din specia „cannabis”, în ghivece, în diferite stadii de vegetaţie, dar şi muguri ai unor astfel de plante.

Vezi și:

Român din Madrid arestat după ce conducea pe contrasens în regiunea Galicia

31 de români arestați în Spania pentru falsificarea certificatelor PCR

Spania va testa vaccinurile la copii. Vaccinarea în masă a copiilor „până la începutul anului 2022”

La data de 26.03.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună ofițeri de poliție judiciară au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia a fost identificată o plantație indoor de cannabis, dotată cu sisteme de iluminare, încălzire şi irigare, fiind ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care şi 708 plante de cannabis, totalizând 103,5 kilograme de masă vegetală şi 19,5 kilograme de inflorescențe de cannabis.

La data de 28.03.2021, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a celor 2 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Sursa: DIICOT

Ce afacere au dezvoltat, după ce s-au stabilit în România, doi soți spanioli!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.