Român din Madrid arestat după ce conducea pe contrasens în Galicia

Diaspora Madrid

Român din Madrid arestat după ce conducea pe contrasens în regiunea Galicia

autoturism, contrasens, Galicia, kamikaze, roman arestat, Spania

Român din Madrid arestat după ce conducea pe contrasens. Șoferul a parcurs câțiva kilometri în direcția opusă pentru a evita un punct de control la Piedrafita del Cebreiro (Lugo). Rezident în Comunitatea Madrid, pe numele bărbatului era emis un ordin de reținere de la o instanță din Barcelona.

După cum a raportat într-un comunicat, Garda Civilă a reținut un cetățean român în vârstă de 44 de ani, din Madrid, în municipiul Villafranca del Bierzo (León). Românul a fost arestat ca presupus autor al unei infracțiuni împotriva securității colective; pentru conducere imprudentă; și pentru un ordin judecătoresc de percheziție, reținere și înfățișare emis de instanța numărul 30 din Barcelona.

În cadrul unui control preventiv de securitate pe autostrada A-6, în zona municipiului Pedrafita do Cebreiro, agenții ai Gărzii Civile au observat un vehicul care se deplasa în condiții normale. În momentul în care șoferul și-a dat seama că există un control „ a întors brusc în mijlocul autostrăzii, trecând de pe banda dreaptă pe cea stânga ”, menționează aceleași surse.

Vezi și:

Nigerian depistat cu un paşaport spaniol încercând să iasă din România

31 de români arestați în Spania pentru falsificarea certificatelor PCR

Spania va testa vaccinurile la copii. Vaccinarea în masă a copiilor „până la începutul anului 2022”

În acest fel, el a început să circule în direcția opusă și a pus „ în pericol siguranța celorlalți participanți în trafic ”. Românul a forțat vehiculele care circulau pe autostradă „ să facă schimbări bruște de bandă, și chiar să se oprească, totul pentru ca el să se sustragă controlului „, se mai arată în comunicat.

Din acest motiv, a fost activat un dispozitiv de poliție. Agenții au interceptat autoturismul la ieșirea 416 a autostrăzii A-6, spre Madrid. Vehiculul „ într-o zonă de lucru și-a schimbat direcția deplasării ” și a continuat „ circulând în direcția corectă a drumului „, au subliniat aceleași surse. Cetățeanul român a fost arestat și adus în fața justiției.

Sursa: elindependiente.com

Român din Madrid arestat după ce conducea pe contrasens în regiunea Galicia


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu