31 de români arestați în Spania pentru falsificarea certificatelor PCR

Diaspora Madrid

31 de români arestați în Spania pentru falsificarea certificatelor PCR

autobuz, calatori internationali, cetateni, Franta, granita, romani, romani arestati in Spania, Spania, test pcr fals

31 de români arestați în Spania. Poliția spaniolă a arestat 31 persoane de naționalitate română în La Jonquera, Spania, ca presupuși autori ai unei infracțiuni de falsificare a documentelor. Aceștia au prezentat în momentul călătoriei certificate PCR manipulate.

Pe 26 martie, poliția franceză de frontieră a raportat că a reținut un autobuz cu destinația România, cu călătorii care prezentau un PCR presupus falsificat. Agenții au contactat laboratoarele enumerate în certificat și au confirmat că fie codul nu corespundea emitentului, fie era asociat cu o altă persoană.

De la mijlocul lunii martie poliția a avut informații despre posibile falsuri. Unitatea din Girona specializată în lupta împotriva rețelelor de imigrație ilegală și a documentelor false (UCRIF) a deschis o anchetă alertată de forțele poliției franceze că cetățenii care călătoresc în estul Europei ar prezenta certificate falsificate cu rezultate negative ale unui test PCR, cerute de această țară pentru tranzit.

Vezi și:

Spania impune obligația testului PCR negativ la frontiera terestră cu Franța pentru toți călătorii

Spania impune obligația prezentării unui test PCR pentru Covid călătorilor internaționali

Proteste în România după miezul nopții. Mii de oameni la Galați, Brăila, Cluj, Arad și La București

Autoritățile franceze i-au respins la graniță, iar călătorii au fost predați poliției spaniole. Agenții de poliție împreună cu laboratoarele au confimat că certificatele au fost falsificate. Deținuții au fost eliberați după ce au declarat în secțiile de poliție. Aceștia sunt în așteptarea deschiderii procedurilor de către autoritățile judiciare. Ancheta rămâne deschisă pentru a finaliza verificarea faptelor și posibila implicare a mai multor persoane în falsificarea documentelor.

Sursa: diarimes.com

31 de români arestați în Spania pentru falsificarea certificatelor PCR


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.