Proteste în România după miezul nopții. Mii de oameni la Galați, Brăila, Cluj, Arad. La București, sute de oameni s-au strâns în Piața Universității. Mii de oameni au ieșit, în această noapte pentru a scanda împotriva restricțiilor.

Mii de oameni au ieşit în stradă, în această noapte, în ciuda noilor restricţii impuse de Guvern, pentru a protesta faţă de măsurile care interzic circulaţia după ora 20.00 şi închiderea magazinelor la ora 18.00.

În acest timp, la București s-au strâns peste 1.000 de persoane în Piața Universității. Oamenii scandează „Libertate”, „Jos cu starea de alertă”, „Ieșiți din casă dacă vă pasă” și „România”.

Spania impune obligația testului PCR negativ la frontiera terestră cu Franța pentru toți călătorii

Vezi și:

Spania va testa vaccinurile la copii. Vaccinarea în masă a copiilor „până la începutul anului 2022”

La Galaţi, câteva mii de tineri s-au mobilizat şi au pornit în marş pe marile bulevarde ale oraşului. Protestul a fost unul spontan, iar jandarmii şi poliţiştii nu au putut face nimic pentru a-i opri pe manifestanţi, astfel că i-au escortat pe toată durata marşului.

La Constanţa, aproximativ 800 de persoane s-au adunat în faţa Prefecturii, acolo unde au scandat împotriva restricţiilor, iar apoi au plecat în marş pe marile bulevarde ale oraşului.

Apelurile s-au făcut prin intermediul rețelelor de socializare. Protestul este în desfășurare. La București protestatarii se îndreaptă spre clădirea guvernului!

Proteste în România după miezul nopții. Mii de oameni la Galați, Brăila, Cluj, Arad și La București. LIVE VIDEO


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.