Călătorii gratuite la Madrid cu autobuzele companiei EMT, marți și miercuri!

Diaspora Madrid

Călătorii gratuite la Madrid cu autobuzele companiei EMT, marți și miercuri!

autobuze, calatorie, EMT, gratuit, Madrid

Călătorii gratuite la Madrid cu autobuzele companiei EMT, marți și miercuri! Autobuzele Companiei Municipale de Transport (EMT) vor fi gratuite timp de 48 de ore în zilele de marți și miercuri. Astfel, coincizând cu începerea activității profesionale și școlare după vacanța de Paște.

De luni, de la miezul nopții până miercuri la ora 23:59, călătoria cu oricare dintre autobuzele municipale va fi gratuită pentru utilizatori. La fel ca și în ocaziile anterioare, pasagerii trebuie să își valideze biletul. În cazul în care utilizatorul nu are un bilet, șoferul îi va oferi gratuit un singur bilet.

Aceasta este a cincea oară când orașul Madrid activează călătoriile gratuite. Prima dată a avut loc după trecerea furtunii „Filomena” în 2021. În același an, a fost activat între 1 și 15 septembrie, de la 7:00 la 9:00, pentru a acționa la orele de vârf.

Burger King retrage o campanie de publicitate care folosea fraze religioase

Disney a anunțat că jumătate din viitoarele personaje vor fi LGBTQ+!

În noiembrie, măsura a fost recuperată ca stimulent în timpul Black Friday, reușind, duminică, 28 noiembrie, să depășească cifrele de utilizare a autobuzelor de dinaintea pandemiei. În luna ianuarie a acestui an, după sărbătorile de Crăciun, serviciul gratuit de autobuz a fost activat timp de două zile, în care au fost transportați peste 2,3 milioane de pasageri.

Vezi și:

Transport Public la Madrid

Această măsură va continua să fie implementată, în general, „în zilele identificate ca având un nivel ridicat de trafic: revenirea la muncă și revenirea la școală în septembrie, prima zi de luni din octombrie, prima zi lucrătoare după weekendul prelungit din decembrie, revenirea la școală după vacanța de Crăciun sau revenirea la muncă după Paște„.

De asemenea, în timpul episoadelor de poluare ridicată, primăria va pune la dispoziție autobuzele municipale în mod gratuit.

Călătorii gratuite la Madrid cu autobuzele companiei EMT, marți și miercuri!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.