Activiștii de la AnimaNaturalis complet dezbrăcați în centrul Madridului!

Diaspora Madrid

Activiștii de la AnimaNaturalis complet dezbrăcați în centrul Madridului

activism, animale, AnimaNaturalis, fara blana 2022, Madrid, organizatie, protest, Spania

Activiștii de la AnimaNaturalis complet dezbrăcați în centrul Madridului! Organizația de apărare a animalelor AnimaNaturalis a desfășurat duminica aceasta o acțiune de protest în centrul Madridului sub sloganul „Câte vieți pentru o haină”, împotriva utilizării blănurilor de animale. Zeci de activiști, subliniază ei, „au dat glas milioanelor de animale care sunt maltratate și ucise anual de industria blănurilor”.

La acest protest, desfășurat pe strada Preciados, în fața centrului comercial El Corte Inglés, și încadrat în campania „Fără blană 2022„, participanții s-au manifestat complet dezbrăcați, stropiți cu sânge artificial și îngrămădiți unii peste alții, „așa cum rămân corpurile animalelor fără viață după ce li se smulge pielea„.

Scopul este de a crește gradul de conștientizare cu privire la „numărul enorm de animale folosite pentru a face o singură haină de blană și la cruzimea din spatele industriei blănurilor„.

Vizonul, dihorul, vulpea, iepurele, foca, vidra, vaca, șinșila și, în China, chiar și câinii și pisicile, se numără printre animalele care „sunt ucise pentru a transforma blana lor în îmbrăcăminte sau accesorii de modă”.

Vezi și:

Starea de alertă și restricțiile impuse de pandemie s-au terminat în România!

O platformă a Sectorului Transporturi din Spania cheamă la grevă generală

George Gabriel Bologan, a fost numit ambasadorul României în Spania!

În fiecare an, peste 32 de milioane de animale sunt sacrificate numai în Uniunea Europeană pentru comerțul cu blănuri. Începând cu 2007, țări precum Marea Britanie, Italia, Austria, Croația, Grecia, Republica Cehă, Suedia; Germania și Țările de Jos au interzis fermele de blănuri și au sporit reglementările privind protecția animalelor.

La începutul lunii februarie 2019, Los Angeles a devenit cel mai mare oraș din lume care a interzis complet comerțul cu blănuri de animale.

Marile branduri precum Versace, Chanel, Prada, Armani, Calvin Klein, Hugo Boss, Ralph Lauren, Furla; Burberry, Michael Kors, Gucci, Donna Karan; designerul spaniol Adolfo Domínguez și designerul francez Jean-Paul Gaultier au renunțat deja la utilizarea blănurilor în colecțiile lor în ultimii ani.

De asemenea, prestigiosul brand italian Prada a anunțat recent că va elimina blănurile din colecțiile sale până în 2020.

Activiștii de la AnimaNaturalis complet dezbrăcați în centrul Madridului!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.