26 de români arestați la Madrid în operațiunea Nastase

Diaspora Madrid

26 de români arestați la Madrid în operațiunea Nastase(video)

bancomate, copii, exploatare, furt, jaf, Madrid, romani arestati, Spania

26 de români arestați la Madrid. Poliția națională a arestat 26 de membri ai unei bande din Madrid, condusă de clanuri de români. Aceștia au obligat 37 de copii, majoritatea dintre ei proprii copii, să comită furturi și tâlhării cu violență asupra persoanelor în vârstă în timp ce retrăgeau bani de la bancomate.

Peste 200 de infracțiuni au fost rezolvate de poliție în cadrul acestei operațiuni din întreaga regiune a Madridului. Operațiunea Năstase, denumită după numele fostului jucător român de tenis din anii ’70, a început în decembrie anul trecut.

La acel moment a fost detectată o creștere a numărului de sesizări de jafuri și furturi asupra persoanelor în vârstă. Tâlhăriile se produceau în momentul în care victimele mergeau la bancomate să retragă bani.

Anchetatorii au descoperit că în spatele acestor fapte se află o bandă organizată formată din mai multe clanuri familiale. Membrii bandei se foloseau și exploatau minori. În multe cazuri, infractorii utilizau proprii copii, pentru a comite aceste infracțiuni.

Vezi și:

Români arestați în Spania pentru exploatarea a 14 persoane de origine sahariană

Ora de iarnă 2021. Când se schimbă ora în România și Spania

Despre “GRUPUL” care conduce lumea! | OPINII

Potrivit investigațiilor, organizația era condusă de părinții a două familii. Aceștia aveau sarcina de a decide zona în care urmau să opereze minorii.

La ordinele lor acționau tații altor familii, care coordonau cu intermediari transportul minorilor în zona în care acești copii, majoritatea neșcolarizați, comiteau furturile.

Organizația era formată dintr-un total de 18 adulți și opt minori cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani. La aceștia se adaugă alți 37 de copii care nu răspund penal, deoarece au sub 14 ani.

26 de români arestați la Madrid în operațiunea Nastase


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.