Despre GRUPUL care conduce lumea

Diaspora Madrid

Despre „GRUPUL” care conduce lumea! | OPINII

alegeri, conducere, grup, influenta, lume, noul ordin, popor, presedinte

Despre „GRUPUL” care conduce lumea! Era pe la începutul anilor 2000. Talk-show pe ANTENA 1, moderat de Marius Tucă. ,,Omul zilei”, cunoscutul economist, profesor universitar, academician Anghel Rugină, trăitor în USA, care s-a stins din viaţă de curând, din păcate… Emisiunea din acea seară avea să devină absolut memorabilă.

Anghel Rugină, care preda la Harvard, a afirmat la un moment dat că a fost invitat de George Bush la Casa Albă. Fiica sa era prietenă şi colegă de facultate cu gemenele preşedintelui american, iar acesta a vrut să îl cunoască personal, aşa că l-a invitat la o cină în cel mai bine păzit obiectiv al planetei.

Când Marius Tucă l-a întrebat cum este, de fapt, preşedintele american în privat, au început dezvăluirile:

George Bush este un texan simpatic, cinstit şi foarte de treabă, dar nu face ce vrea el…!!??

Cum, adică, nu face ce vrea el? Păi nu este el cel mai puternic om de pe planetă? Nu conduce el guvernul celui mai puternic stat din lume?” – a întrebat Marius Tucă.

Păi, nu prea…” – a răspuns invitatul. „Se vede treaba că trebuie să fac unele precizări„, a mai spus el, „ca să se ştie şi ca să puteţi înţelege mai bine„!…

Apoi a continuat: „Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc ca în sânul lui Adam!

Oamenii ăştia deţin puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico-ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psihosociologice, cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele planetei.

Ora de iarnă. Când se schimbă ora în România și Spania

Acestea le indică personajele politice cele mai „potrivite” pentru a câştiga alegerile, în mod „democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai ca număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică.

Practic, toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt „aleşi” cu „binecuvântarea” acestui GRUP, şi toţi cei aleşi nu fac altceva decât să pună în practică „directivele” trasate de acesta… ” .

Întrebare telefonică de la un telespectator:

Domnule Anghel Rugină, face şi România parte dintre ţările vizate de GRUP?

Da. Şi ca dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a câştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită „privată” în Statele Unite, iar la două săptămâni de la câştigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaşi lucru. Au fost amândoi să-şi ia „foaia de drum„…

Replică telefonică: „Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pe preşedintele nostru ni l-au ales americanii?

Răspuns: „Nu o spun eu. Aşa este. Numai că nu americanii, ci GRUPUL care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.”

Autoarea de romane Carmen Mola nu este o femeie, ci trei bărbaţi. O librărie retrage cărțile!

Replică: „Să vă fie ruşine, domnule Rugină… Să vă fie ruşine că aţi ajuns la vârsta pe care o aveţi, cu capul plin de păr alb, ca şi mine, şi că ne minţiţi în halul ăsta… Nu ştiu ce interes aveţi să o faceţi, dar vreau să vă spun că pe preşedintele nostru l-am ales noi, cu toţii, prin votul nostru, că aşa am vrut noi! Să vă fie clar: aşa am vrut noi! Şi apoi cum să ni-l aleagă alţii, când este o comisie de votare care verifică vot cu vot, de la toate partidele… Sunteţi un mincinos! Domnule Marius Tucă, nu mai chemaţi, domnule, din ăştia…Bună seara!” …

„Anghel Rugină (A.R.): „Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta!Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi convingerile dumitale.

Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţeleagă!…

În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile!

Astăzi, cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile în plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă…

Îmi spui că nu ştii ce interes am… Am interesul ca POPORUL MEU SĂ AFLESă afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ!… Să înţeleagă că la nivel global cărţile sunt făcute! Oamenii ăştia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…”

Sursa: Facebook Angelo Davidescu

Despre „GRUPUL” care conduce lumea! | OPINII


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu