Unde putem vedea meciul de baschet feminin Spania-România din Almeria

Diaspora Madrid

Unde putem vedea meciul de baschet feminin Spania-România?

Almeria, baschet feminin, EuroBasket 2023, online, preliminarii, Romania, Spania

Unde putem vedea meciul de baschet feminin Spania-România? Duminică, 14 noiembrie, România o va întâlni pe Spania într-un meci din etapa a doua a preliminariilor EuroBasket 2023. Ambele formații vin după victorii obținute în prima rundă, la diferențe mici de scor.

Naționala noastră s-a impus cu 65 la 59 în fața Islandei. De partea opusă, Spania a câștigat la o diferență de patru puncte, 66-62, pe terenul Ungariei.

Adversarul Acvilelor de duminică este unul redutabil. Spania a câștigat primul titlu european în 1993, la campionatul organizat de Italia. Au urmat două participări mai slabe ale ibericelor (1995 – locul 9, 1997 – locul 5) și o ediție la care nu s-au calificat, cea din 1999.

Însă, începând cu 2001, Spania a ratat medalia doar de două ori, în 2011 (locurile 9-10) și în 2021 (locul 7). În rest, naționala feminină a Spaniei are în palmares trei medalii de aur (2013, 2017, 2019), o medalie de argint (2007) și cinci medalii de bronz (2001, 2003, 2005, 2009, 2015).

Vezi și:

Bărbatul care a declarat că a stat 35 de ani în comă recunoaște că a minţit

Procedurile privind obţinerea permisului de rezidenţă de către cetățenii străini în Spania

Zece din cele douăsprezece jucătoare ale Spaniei evoluează în campionatul intern. Doar Alba Torrens (UMMC Ekaterinburg) și Maria Conde (ZVVZ USK) joacă în străinătate. Cele mai multe baschetbaliste sunt date de Valencia BC și de Parfumerias Avenida Salamanca.

Conform site-ului oficial al Federației Române de Baschet, Dan Calancea le va introduce în lot pe Carla Popescu și Bianca Fota pentru duelul cu Spania. Rămâne de văzut ce jucătoare vor fi lăsate în afara lotului.

Unde putem vedea meciul de baschet feminin Spania-România?

Confruntarea din Almeria are loc duminică, 14 noiembrie, de la ora 18:00 (Spania), 19:00 (România):

  • TV – în direct la Digisport 4
  • Online – în direct la FIBA Youtube

Prețurile variază între 4 și 12 euro.

Locație: Palatul Municipal al Jocurilor Mediteraneene (Palacio Municipal de los Juegos Mediterráneos), Almeria.

Unde putem vedea meciul de baschet feminin Spania-România?


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.