Bărbatul care a declarat că a stat 35 de ani în comă recunoaște că a minţit

Diaspora Madrid

Bărbatul care a declarat că a stat 35 de ani în comă recunoaște că a minţit

35 de ani, barbat, coma, Jose Manuel Blanco Castro, Manel Monteagudo, minciuna, recunoaste, spaniol

Bărbatul care a declarat că a stat 35 de ani în comă, a recunoscut că a minţit şi a prezentat scuze pentru povestea lui, informează News.ro. Presa spaniolă și internațională a scris în ultimele săptămâni despre José Manuel Blanco Castro, alias Manel Monteagudo.

Publicația El Mundo a verificat spusele lui şi, potrivit ziarului, experţi în neurologie, persoane apropiate lui şi spitalul care l-a tratat au oferit suficiente informaţii contradictorii pentru ca această istorie să fie pusă sub semnul întrebării. Monteagudo nu a fost de găsit pentru a oferi detalii.

TVE însă a vorbit cu el şi galicianul a recunoscut că nu a stat 35 de ani în comă.

Trebuia să renunţ la ea (la poveste – n.r.)mai înainte, pentru că mi-a scăpat de sub control, în niciun moment nu am vrut aşa ceva. Îmi asum toată vina şi accept tot ce mi se spune”, a declarat el.

Povestea l-a făcut faimos

Monteagudo a devenit popular în ultima perioadă după ce a afirmat că, în urma unui accident din tinereţe, pe un vapor în Irak, a stat 35 de ani în comă. El a spus acest lucru inclusiv într-un interviu RTVE. Îndoielile ridicate de relatare au dus la o anchetă detaliată făcută de postul de televiziune.

Povestea lui, care circula în 2019, nu coincidea nici cu o alta, publicată de el pe Facebook în 2017, când afirma că accidentul de atunci i-a lăsat sechele, însă că nu a ajuns în comă.

Vezi și:

„Lecţia de Istorie Vie” organizată la Madrid pentru elevii care urmează cursul LCCR din Spania

Despre “GRUPUL” care conduce lumea! | OPINII

Procedurile privind obţinerea permisului de rezidenţă de către cetățenii străini în Spania

În emisiunea „La Hora de La 1”, Monteagudo şi-a menţinut povestea oferind detalii despre ce a văzut atunci când s-a trezit. Se afla în Galicia şi nu îşi amintea nimic din ce se întâmplase, nici că revenise în Spania.

Potrivit lui, iubita din tinereţe, Conchi, l-a îngrijit în toţi aceşti ani şi a devenit apoi soţia lui.

Totuşi, Monteagudo şi-a schimbat povestea de mai multe ori, detaliile fiind diferite în interviuri și biografia publicată în noiembrie 2021 de Asociación de Escritoras y Escritores en Lengua Gallega (AELG).

Bărbatul care a declarat că a stat 35 de ani în comă recunoaște că a minţit


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.