Ultimul bilanț Coronavirus în România transmis de Grupul de Comunicare Strategică

Diaspora Madrid

Ultimul bilanț Coronavirus în România transmis de Grupul de Comunicare Strategică

bilant, Coronavirus, covid-19, Grupul de Comunicare Strategică, Romania, ultima ora

Ultimul bilanț Coronavirus în România transmis de Grupul de Comunicare Strategică.

Vezi ultimele actualizări și statistici despre situația Coronavirus din România pe Harta Interactivă

https://www.diasporamadrid.com/harta-interactiva-coronavirus-covid-19-in-romania-si-la-nivel-global/

Actualizare 25/03/2020

  • Romania intra in prima zi de izolare totala. Cu 794 de cazuri confirmate si 13 morti, de azi romanii nu mai au voie sa iasa pe strada decat in anumite conditii, iar persoanele peste 65 de ani doar daca este absolut necesar si numai in intervalul ora 11:00-13:00. Sanctiunile ajung pana la 5.000 de lei amenda si vor fi aplicate incepand cu ora 12:00.
  • Si un spital MApN se inchide, dupa ce au fost confirmate doua cazuri de COVID-19 la personalul sanitar. Ministerul Apararii anunta ca la Spitalul Militar de Urgenta „Dr. Alexandru Popescu” Focsani au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 doua persoane din randul personalului medical si auxiliar sanitar.
  • Deputatul bistrițean Daniel Suciu (PSD) a transmis miercuri că a donat Spitalului Orășenesc Năsăud suma de 10.000 de lei reprezentând indemnizația de parlamentar pe care o încasează acesta într-o lună.

Actualizare 24/03/2020

20:55 În România numărul deceselor la nivel național a ajuns la 11

Au fost înregistrate încă 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul deceselor la nivel național ajungând la 11.

Este vorba despre:

– Bărbat , 59 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată.

Data deces: 22/03/2020

– Femeie, 80 ani, pacientă în  Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată.

Data deces: 23/03/2020

– Bărbat, 71 ani, pacient Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată

Data deces: 23/03/2020

Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s- au primit rezultatele probelor de laborator.

Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre- existente ( boli cardiovasculare, diabet).

Decesele au fost raportate la INSP în această seară.


Până astăzi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Suceava, Craiova și Iași, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 4 ani și 85 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 16 pacienți, din care 6 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.515 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 83.970 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 12.624 de teste, din care 461 în unități medicale private. 

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.473 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 8.171 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

Ultimul bilanț Coronavirus în România transmis de Grupul de Comunicare Strategică


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu