Harta interactivă Coronavirus COVID-19 în România. Câte cazuri se înregistrează în întreaga lume, care sunt țările cele mai afectate, câte decese au fost raportate, dar și câți pacienți au fost declarați vindecați. Totul LIVE!

Situația actualizată din fiecare județ din țară. Unde sunt cei infectați, câți sunt în carantină și câți sunt monitorizați

Instrucțiuni de folosire / vizualizare:

  • Click pe bulinele de pe fiecare județ pentru informații suplimentare
  • Folosește săgețile de pe bara de sub hartă “<” sau “>” pentru a schimba datele: Cazuri confirmate, Persoane izolate, persoane în carantină
  • Pentru a mări o fereastră din interiorul tabloului (ex. harta), click pe simbolul din colțul dreapta-sus pentru expansiune.
  • Folosește mouse-ul pentru zoom pe hartă (sau pinch-to-zoom pe mobil)

NOTĂ: Din cauza numărului ridicat de accesări, tabloul interactiv poate să nu se încarce sau să dea eroare. Dați un refresh la pagină.


Harta interactivă Coronavirus COVID-19 la nivel global

Harta interactivă Coronavirus COVID-19 în România și la nivel global


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.