Test gratuit de antigen începând cu 15 decembrie pentru toți madrilenii!

Diaspora Madrid

Test gratuit de antigen începând cu 15 decembrie pentru toți madrilenii! Vezi instrucțiunile de recoltare probe

card de sanatate, farmacie, instructiuni, Madrid, probe, recoltare, test antigen, test gratuit

Test gratuit în farmacii pentru toți madrilenii! Autoritățile regiunii Madrid vor oferi gratuit un test de antigen începând cu 15 decembrie 2021. Testele vor fi efectuate la domiciliu, iar rezultatul, dacă este pozitiv, trebuie comunicat la centrul de sănătate.

Așa cum s-a procedat și în timpul primului val al pandemiei cu distribuirea de măști FPP2, Comunitatea Madrid va distribui un test rapid de antigen fiecărui madrilen în farmacii.

Testele rapide antigen vor fi distribuite în cele aproape 3.000 de farmacii din regiune, pe baza prezentării cardului de sănătate. Scopul este de a se asigura că persoanele nu sunt infectate înaintea reuniunilor de Crăciun.

Cu toate acestea, pentru cele aproximativ 600.000 de persoane care nu au acest card de sănătate, în principal mutualiste, acestea vor putea ridica testul prin simpla prezentare a DNI-ului sau NIF-ului.

Fiecare rezident din Madrid va primi un kit care conține tot ce are nevoie pentru a efectua testul la domiciliu. Kitul conține: tamponul nazofaringian care se introduce în nas, caseta de testare și lichidul care determină dacă este pozitiv sau negativ.

Instrucțiuni de recoltare probe pentru test rapid antigen Covid-19:

  1. Mai întâi se toarnă lichidul în tub.
  2. Se introduce tamponul nazofaringian în nas la 2,5 centimetri și se rotește de 3-4 ori pe toată mucoasa nazală, prin cele două orificii.
  3. Se introduce tamponul nazofaringian cu proba extrasă în tubul de extracție, cel care conține lichidul, și se rotește de 3-5 ori.
  4. Se lasă tamponul nazofaringian în tub timp de un minut, după care se scoate și se pune capacul pe tub.
  5. În cele din urmă, se pun trei picături din tub pe caseta de testare și se așteaptă rezultatul.

În cazul în care rezultatul este pozitiv, trebuie informat centrul de sănătate și trebuie să se recomande izolarea persoanei în cauză.

Vezi și:

70% din populația României a dezvoltat imunitate naturală la virus. Cel mai mare procent din Europa!

Procedurile privind obţinerea permisului de rezidenţă de către cetățenii străini în Spania

În orice caz, instrucțiunile de utilizare și indicațiile corespunzătoare vor fi specificate pe testele care vor fi distribuite. De asemenea, personalul farmaciilor va informa cetățenii.

Testele antigenice sunt disponibile la vânzare în farmacii și pot fi folosite pentru a detecta infecția activă prin identificarea prezenței proteinelor virusului.

Rezultatele pozitive la aceste teste vor fi considerate cazuri suspecte care vor trebui confirmate într-un centru de sănătate prin testarea PCR.

Test gratuit de antigen începând cu 15 decembrie pentru toți madrilenii!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.