Șofer român: Domnule agent, aceasta este o mașină de serviciu și așa mi s-a dat!

Diaspora Madrid

Șofer român: Domnule agent, aceasta este o mașină de serviciu și așa mi s-a dat!

arestat, duba, Insulele Baleare, Palma, Renault, roman, sofer, Spania

Șofer român arestat cu o alcoolemie de trei ori mai mare decât nivelul maxim admis în Insulele Baleare. „Domnule agent, aceasta este o mașină de serviciu și așa mi s-a dat”. Aceasta este explicația oferită de un șofer care se deplasa luni dimineața, în stare de ebrietate, prin Palma, cu partea din față a mașinii atârnând pe șosea.

Luni dimineața, în jurul orei 3:30, o patrulă a Poliției Naționale a depistat în trafic un autoturism cu un impact frontal puternic. Autoturismul se deplasa pe strada Manacor cu bara de protecție alunecând pe șosea.

După mai multe încercări de a opri mașina, polițiștii au decis să pornească sirenele și să se poziționeze lângă autoturism. Șoferul, conducând o dubă marca Renault, cu însemnele companiei unde era angajat, i-a ignorat pe agenți. În cele din urmă, după ce a parcurs o distanță considerabilă, acesta a oprit.

În momentul în care polițiștii l-au întrebat despre starea mașinii și dacă a suferit un accident, șoferul a spus că nu și că mașina i-a fost încredințată așa. Cu toate acestea, ofițerii au putut vedea că impactul a fost recent și că toată partea din față a mașinii era sub ea.

Vezi și:

Schimb de focuri într-un cimitir din Spania! Confirmat decesul a două persoane

Europarlamentar român expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană

România divizată. Discurs de instigare la ură din partea unor jurnaliste!

În ciuda acestui fapt, bărbatul, vizibil beat, a insistat asupra versiunii sale. Având în vedere starea în care se afla, polițiștii au solicitat prezența poliției locale. Agenții l-au testat pe bărbat pentru depistarea alcoolemiei, rezultatul fiind de trei ori mai mare decât nivelul maxim admis.

Deși șoferul a declarat că venea dinspre Paseo Marítimo, mai multe unități ale Poliției Locale au cercetat zona pentru a încerca să localizeze orice vehicul parcat care ar fi putut fi lovit. De asemenea, Poliția Națională l-a arestat pe șofer în vârstă de 30 de ani și de naționalitate română.

Șofer român: Domnule agent, aceasta este o mașină de serviciu și așa mi s-a dat!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.