Schimb de focuri într-un cimitir din Spania! Confirmat decesul a două persoane

Diaspora Madrid

Schimb de focuri într-un cimitir din Spania! Confirmat decesul a două persoane

cimitir, clanuri, morti, schimb de focuri, Spania, Torrent

Schimb de focuri într-un cimitir din Spania de Ziua Tuturor Sfinților. Ziua în care în Spania se merge la cimitir, a avut loc un schimb de focuri în orașul Torrent din Valencia. Tragedia a avut loc cu puțin timp înainte de ora zece dimineața.

Se pare că două familii de etnie țigănească au fost implicate într-o încăierare care s-a terminat cu focuri de armă. În acel moment, cimitirul era plin de oameni și au avut loc scene de mare tensiune care, se pare, se află în spatele morții celuilalt bărbat care a suferit un atac de cord.

Surse din cadrul poliției au confirmat inițial că există „mai multe persoane cu răni de glonț„, indicând chiar că un bărbat a fost împușcat în spate și că starea sa este „gravă„.

Câteva minute mai târziu, s-a anunțat că în urma încăierării au murit doi oameni. Unul dintre morți este un bărbat de 45 de ani împușcat în spate, iar celălalt, un bărbat de 79 de ani, a murit în urma unui atac de cord la câteva minute după împușcături.

Alte surse indică faptul că există mai mulți răniți prin împușcare.

Vezi și:

Europarlamentar român expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană

România divizată. Discurs de instigare la ură din partea unor jurnaliste!

Despre “GRUPUL” care conduce lumea! | OPINII

Imagini video după împușcăturile dintre clanurile de țigani din cimitirul Torrent

Nu este pentru prima dată când acest clan este implicat în bătăi și împușcături în oraș. Clanul ‘Bocanegra’ a fost implicat în mai multe împușcături în localitatea Torrent.

La fața locului s-au deplasat mai multe patrule ale Poliției Locale din Torrent și ale Poliției Naționale, precum și două unități SAMU și alte două Basic Life Support. Serviciile de urgență i-au transferat pe cei mai grav răniți în centrele de sănătate.

Schimb de focuri într-un cimitir din Spania! Confirmat decesul a două persoane


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.