Diaspora Madrid

Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor spre Spania şi din Spania către România

Coronavirus, covid-19, pandemie, Romania, Spania, zboruri suspendate

Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor. Luni seară, a fost emisă Ordonanța militară Nr. 5 care face referiri și la prelungirea suspendării zborurilor spre și dinspre Spania și Italia. A anunțat secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Bogdan Despescu.

Sunt exceptate zborurile umanitare, zborurile de stat sau cele medicale.

Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici aerieni spre Spania şi din Spania către România pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 31 martie 2020, ora 18.00. Se prelungeşte măsura suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici aerieni spre Italia şi din Italia către România pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 6 aprilie 2020 .

a declarat Bogdan Despescu.
https://www.diasporamadrid.com/ultima-ora-coronavirus-spania/

Începând din 25.03.2020, autoritățile române instituie măsura intrării în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile. Această măsură afectează toate persoanele, inclusiv asimptomatice, care sosesc în România din țările aflate în zona roșie de infectare cu noul coronavirus. Mai jos regăsiți declarația care trebuie completată la intrarea în România.

Televiziune prin internet – Best IpTv România

Autoritățile spaniole au decis prelungirea stării de urgență cu 15 zile (până la 12 aprilie, ora 00.00)

MAE recomandă cetățenilor români care se află în scop turistic sau tranzitează Spania, ca, în contextul evoluțiilor epidemiei cu COVID-19 la nivel european, să ia în considerare scurtarea șederii și revenirea de urgență în România.

Surse:

  • https://ziarulromanesc.es
  • http://www.periodicoelrumano.es

Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și canalul nostru video YouTube. Nou, acum avem și canal Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.