Se caută 15 pregătitori de comenzi pentru Mercamadrid (weekend)

Diaspora Madrid

Se caută 15 pregătitori de comenzi pentru Mercamadrid (weekend)

alimentar, angajeaza, comenzi, companie, Mercamadrid, operatori, pregatitori, sector

Se caută 15 pregătitori de comenzi pentru a lucra în Mercamadrid pentru sfârșiturile de săptămână. O companie importantă din sectorul alimentar caută să angajeze personal care să lucreze în Mercamadrid ca întărire în weekend.

Aceștia vor fi responsabili de pregătirea comenzilor cu ajutorul stivuitoarelor manuale și electrice, de legarea mărfurilor; de transfer; de pregătirea comenzilor pentru camioanele care vor merge la magazine și de recepția mărfurilor și plasarea lor în depozit.

Plățile Bizum trebuie să fie declarate autorităților fiscale spaniole? Ce este Bizum?

Se oferă contract inițial cu posibilitatea de a se alătura echipei, cu normă întreagă. Program fix de lucru în schimburi de dimineață, după-amiază sau seara de 24 de ore pe săptămână. Se lucrează în principal joia, vinerea, sâmbăta și lunea și salariul este de 15.000 de euro pe an.

Cerințe:

Se cere Bacalaureatul, experiență de cel puțin un an, carnet de stivuitorist electric și de preparator de comenzi în vigoare. De asemenea, contează carnetul de manipulator de alimente și cunoștințe de utilizare a calculatorului la nivel de utilizator.

Parlamentul spaniol a votat pentru eliminarea obligativității măștilor de protecție în interior!

Dacă credeți că vă potriviți profilului, nu ezitați să vă înscrieți la această ofertă făcând clic pe acest link.

Se caută 15 pregătitori de comenzi pentru Mercamadrid (weekend)


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.