România va participa la FITUR 2023 în perioada 18-22 ianuarie!

Diaspora Madrid

România va participa la FITUR 2023 în perioada 18-22 ianuarie!

2023, FITUR, Madrid, Romania, Rumania, Spania

România va participa la FITUR 2023. Noua ediție a Târgului Internațional de Turism, mai bine cunoscut sub numele de FITUR, va avea loc în perioada 18-22 ianuarie 2023 (18-20 pentru publicul profesionist) în incinta Centrul Expozițional IFEMA MADRID. Un eveniment de cinci zile care reunește în același spațiu atât profesioniștii din sectorul turismului și cei interesați de ultimele tendințe din domeniu, cât și publicul larg interesat să cunoască destinațiile oferite, care poate vizita târgul în timpul weekend-ului.

Fitur (Târgul internațional de turism) este unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest sector. Organizat pentru prima dată în 1981, a devenit un eveniment de neratat în calendar. Peste 8.000 de companii vor fi prezente la eveniment. Vor avea loc diverse conferințe, inclusiv Conferința ibero americană a miniștrilor și oamenilor de afaceri din turism. Acesta este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din acest sector din Spania și nimeni nu vrea să îl rateze.

În primele trei zile, între 18 și 20, doar profesioniștii din sectorul turismului vor avea acces la Fitur. Publicul larg va trebui să aștepte până pe 21 ianuarie pentru a avea acces. Cu alte cuvinte, vor fi doar două zile în care veți putea vizita acest târg, unul dintre cele mai importante.

România va participa la FITUR 2023

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului anunță participarea României la ediția de anul acesta a Târgului Internațional de Turism de la Madrid. La fel ca și în edițiile precedente, standul României (4D26) se va afla în pavilionul 4, dedicat Europei.

Turismul este un factor important în evoluția economică, socială și culturală a țării, astfel încât România va promova principalele produse turistice: circuite culturale, turism rural, pachete de tip city break.

‘‘Vă așteptăm cu drag să descoperiți și să redescoperiți atractivitatea României‘‘, se arată într-un comunicat.

Expozanții principali din partea României la FITUR 2023 sunt:

 • Mărțișorul Com Srl (4A32)
 • Mary Tour Grup (4F29)
 • Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (4D26)
 • Rumania World Travel Group (4B17)

Co-expozanți:

 • Unique au Monde (4F29)
 • Visita Rumania/Rumania World Travel Group (4D10)

Româncă ucisă în Spania după ce întreținuse relații sexuale cu un senegalez

Program și bilete la Fitur 2023

Potrivit celor anunțate de Feria de Madrid pe site-ul său, acestea sunt orele de deschidere a evenimentului:

Pentru profesioniști, în perioada 18 ianuarie – 20 ianuarie: 10:00 – 19:00.

Profesioniști și public, 21 ianuarie: 10:00 – 20:00.

Profesioniști și public, 22 ianuarie: 10:00-18:00.

Unul dintre aspectele pe care trebuie să le aibă în vedere oricine dorește să viziteze FITUR este strâns legat de biletele sau abonamentele care trebuie achiziționate pentru a participa la unul dintre cele mai cunoscute târguri din Spania. În acest caz, Ifema oferă mai multe variante pentru a obține un loc:

 • Permisul profesionist de o zi: costă 20 de euro și permite accesul la Fitur pentru o zi.
 • Permisul permanent provizoriu: acesta are un preț de 40 de euro. Este considerat a fi cea mai bună opțiune, merită menționat faptul că, pentru a putea intra în fiecare zi, după achiziționarea acestui bilet, trebuie activat așa-numitul mod „Upgrade„.
 • Intrarea generală: prețul este de 12 euro și este valabilă doar pentru weekendul 21 și 22 ianuarie. Merită menționat faptul că, copiii cu vârsta sub 10 ani, însoțiți de un adult, pot intra gratuit. De asemenea, persoanele cu un handicap de 33% sau mai mult pot intra gratuit.

Unde este IFEMA MADRID

RECINTO FERIAL IFEMA MADRID
Avda del Partenón, 5
28042 Madrid, España

Vezi pe Google Maps:

https://goo.gl/maps/qwX8rKJs9kin9JLd7

Cum se ajunge la IFEMA MADRID

Află cum să ajungi la IFEMA MADRID în transport public (metrou, autobuz, taxi) sau cu autoturismul personal în cel mai scurt timp.

Metroul și trenul Cercanias

Cea mai apropiată stație de metrou este linia 8: Nuevos Ministerios-Aeroport T4 (ieșirea duce la intrarea de sud a locației). Acesta face legătura între zona târgului și terminalele Aeroportului Madrid-Barajas Adolfo Suárez.

Trenurile au o legătură directă cu linia 8 de metrou de la stația Nuevos Ministerios.

Autobuz

O rețea largă de autobuze vă permite să ajungeți la IFEMA MADRID din diferite părți ale capitalei: Linia 73: Diego de Leon – IFEMA MADRID; Linia 112: Mar de Cristal – Aeroport; Linia 122: Avenida de America – IFEMA MADRID

Autobuze interurbane: Linia 828: Universitatea Autonomă – Alcobendas – IFEMA MADRID – Canillejas

Taxi

În interiorul clădirii există trei stații de taxi: Poarta de Sud (intrarea principală în incinta târgului); Poarta de Nord (Centrul de Convenții Nord) și Poarta de Est (vizavi de ieșirea din Pavilionul 6, lângă Pavilionul 14).

Pentru accesul și/sau ieșirea din incinta expoziției se percepe o taxă suplimentară de 3,00 EUR.

Autoturism personal

IFEMA MADRID este conectat rutier la principalele drumuri de acces și șosele de centură din Madrid: M11 (ieșirile 5 și 7), M40 (ieșirile 5, 6 și 7) și A2 (ieșirea 7).

Parcare

Intrările de sud, nord și est ale centrului expozițional oferă acces direct la diferitele zone de parcare. Parcarea este disponibilă la Reciento Ferial și la Palacio Municipal.

Prețuri parcare IFEMA MADRID:

 • Tarif în timp real: 2,85 € / oră (TVA inclus – plata în tranșe pe minut).
 • Tarif preplătit: 14,00 € / zi (TVA inclus). Puteți face economii pentru sejururi de peste 4,5 ore. Acest tarif trebuie să fie ales în prima oră de ședere în parcare. Acesta trebuie cumpărat de la punctele de vânzare manuală și de la bancomatele din parcări.
 • Tarif maxim pe zi: 20,00 € (TVA inclus).

Orar de funcționare: 7:00 – 22:00 de luni până vineri, în weekend și în zilele de sărbătoare care coincid cu activitățile de la Centrul Expozițional IFEMA MADRID.

Prețuri parcare Palatul Municipal IFEMA MADRID:

 • Tarif în timp real: 3,00 € / oră (TVA inclus – Plata pe fracțiune de minut)
 • Tarif maxim pe zi: 27,00 € (TVA inclus).

Orar de funcționare: 6:30 – 22:00 de luni până vineri, în weekend și în zilele de sărbătoare care coincid cu activitățile de la IFEMA MADRID Palacio Municipal.

Surse: ifema.es / Blog DiasporaMadrid.com

România va participa la FITUR 2023 în perioada 18-22 ianuarie!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.