România s-a calificat la CM de handbal feminin care va fi găzduit de Spania

Diaspora Madrid

România s-a calificat la CM de handbal feminin care va fi găzduit de Spania

2021, calificare, CM de handbal feminin, Cristina Neagu, Romania, Spania

România s-a calificat, miercuri, la Campionatul Mondial de handbal feminin care va fi găzduit de Spania în luna decembrie a acestui an. Cristina Neagu și compania au învins Macedonia de Nord, scor 35-20 (18-10)  în manşa retur din faza play-off.

România rămâne astfel singura echipă din lume care a bifat toate ediţiile CM de handbal feminin, performanță unică în istorie. Principala marcatoare a României în meciul retur cu Macedonia de Nord a fost Laura Moisă, cu 7 goluri. Cristina Neagu a jucat în primele 15 minute ale partidei retur.

În tur, România s-a impus cu 33-22, iar cu 68-42 la general obţine calificarea la turneul final, care va avea în premieră 32 de echipe la start. CM din Spania este programat între 1-19 decembrie.

Vezi și:

Un milion de imigranți ilegali trebuie să părăsească Rusia până pe 15 iunie

Prestații sociale pentru cetățenii din Republica Moldova care muncesc legal în Spania

Din păcate, Cristina Neagu (32 de ani) nu va mai îmbrăca tricoul primei reprezentative până la turneul final. E important să înțelegem cum e să jucăm și fără Cristina în teren. Tocmai ce spuneam că nu vom avea meciuri amicale, așa că am preferat să le dau minute celorlalte fete. Trebuie să fim și mai exacți fără Cristina pe teren.

Cristina o să facă o pauză de la echipa națională, pentru ceva timp, începând din acest moment. Meciurile de calificare vor fi jucate fără Cristina, apoi vom lua o decizie și pentru Campionatul Mondial. Pentru moment, Cristina se va retrage. Toată lumea trebuie să joace și mai bine și vreau să găsească o echipă și mai bună. Nu e ceva definitiv!”, a spus selecționerul Adi Vasile, într-o conferință de presă.

Sursa: frh.ro

România s-a calificat la CM de handbal feminin care va fi găzduit de Spania


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.