Un milion de imigranți ilegali trebuie să părăsească Rusia până pe 15 iunie

Diaspora Madrid

Un milion de imigranți ilegali trebuie să părăsească Rusia până pe 15 iunie

1 milion de imigranti, actualitate, expulzare, ilegali, international, Rusia, sanctiuni, Vladimir Putin

Un milion de imigranți ilegali trebuie să părăsească Rusia până pe 15 iunie. Cetățenii statelor CSI, care se află ilegal pe teritoriul Rusiei, trebuie să părăsească țara până pe 15 iunie, a anunțat vice-ministrul Afacerilor Interne din Rusia, Alexandr Gorovoi, transmite RIA Novosti.

Alexander Gorovoy, a cerut conducerii Comunității Statelor Independente (CSI) să lucreze cu rezidenții lor care locuiesc ilegal în Rusia.

Dacă nu eliminăm acest număr până pe 15 iunie, așa cum sugerează decretul prezidențial, acești oameni vor fi pedepsiți până la expulzarea și închiderea frontierelor. Mi-aș dori să desfășurați campanii în statele voastre, prin colaborarea cu mass-media, bloggerii”, a spus Gorovoi.

Măști cu grafen retrase în mai multe regiuni din Spania din cauza posibilelor riscuri pulmonare

Lista state cu risc epidemiologic ridicat

Peste 1 milion de imigranți ilegali din țările CSI locuiesc în prezent în Rusia

MAI-ul rusesc anunță că la momentul de față în Rusia se află peste 332 de mii de migranți ilegali din Uzbekistan, 247 de mii din Tadjikistan, 152 de mii din Ucraina, 120 de mii din Azerbaidjan, 115 mii din Kârgâzstan, 61 mii din Armenia, 56 mii – din Moldova, 49 mii – din Kazahstan.

Un moratoriu asupra expulzării imigranților ilegali, introdus în Rusia din cauza pandemiei, este în vigoare până pe 15 iunie. Până la acea dată, imigranții ilegali pot părăsi în mod liber Rusia și nu pot primi sancțiuni.

Amintim că la sfârșitul anului 2020, Vladimir Putin, prin decretul său, a prelungit șederea temporară a migranților în Rusia în legătură cu pandemia de COVID-19, până la 15 iunie 2021.

Sursa: aa.com.tr

Un milion de imigranți ilegali trebuie să părăsească Rusia până pe 15 iunie


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.