România intră pe lista roșie a Spaniei începând cu data de 20 septembrie 2021

Diaspora Madrid

România intră pe lista roșie a Spaniei începând cu data de 20 septembrie 2021

certificat UE de COVID digital, formular de sanatate, Green Pass, lista rosie, lista tarilor de risc, Romania, Spania

România intră pe lista roșie a Spaniei! Începând cu data de 20 septembrie 2021, Spania introduce România pe listă țărilor de risc. Astfel, toți pasagerii care se îmbarcă de pe aeroporturile din România, cu destinația Spania, trebuie să prezinte:

  • certificatul european digital COVID – opțiuni:  
    • certificatul european digital COVID care atestă vaccinarea completă împotriva COVID-19;
    • certificatul european digital COVID care atestă recuperarea post-COVID-19;
    • certificatul european digital COVID care atestă rezultatul negativ al unui test PCR efectuat în ultimele 72 de ore anterioare călătoriei;
    • certificatul digital european care atestă rezultatul negativ al unui test antigen efectuat în ultimele 48 de ore anterioare călătoriei;
  • formularul privind starea de sănătate prin intermediul aplicației Spain Travel Health (SpTH) sau a paginii de internet https://www.spth.gob.es.

Minorii cu vârsta de până la 12 ani nu trebuie să prezinte certificatul european digital COVID, dar pentru aceștia trebuie completat formularul privind starea de sănătate (https://www.spth.gob.es). 

Lista va intra în vigoare din 20 septembrie 2021, ora 00:00. Va fi valabilă până la data de 26 septembrie 2021, orele 24.00

Anexo_II_paises_y_zonas_de_riesgo_entre_20-09-2021_y_26-09-2021

Condițiile de îmbarcare pot varia de la o companie la alta

Acceptarea condițiilor comerciale la achiziționarea biletelor de avion obligă pasagerii la respectarea condițiilor de îmbarcare impuse și comunicate de companiile aeriene înaintea zborului.

Se recomandă ca, anterior călătoriei, pasagerii să consulte condițiile de îmbarcare prezentate de compania aeriană.

Formularul privind starea de sănătate

Toate persoanele care călătoresc spre Spania pe cale aeriană sau maritimă trebuie să completeze, anterior efectuării călătoriei, formularul privind starea de sănătate prin intermediul aplicației Spain Travel Health (SpTH) sau a paginii de internet https://www.spth.gob.es

Vezi și:

Spania trece în zona verde! Noua listă a statelor cu risc epidemiologic!

Arestat un român pentru că a împușcat mai multe persoane cu o pușcă la Motril

Certificatul verde devine obligatoriu la toate locurile de muncă, în Italia

În situația în care pasagerul este minor sau o persoană dependentă, formularul poate fi completat de către tutore, care va fi responsabil pentru veridicitatea informațiilor furnizate.

Ulterior completării formularului, se va genera un cod unic QR de sănătate, care va trebui prezentat (digital sau pe suport hârtie) la controlul de sănătate efectuat în aeroportul/portul de destinație.

Dacă formularul va fi semnat din aplicație, acesta va apărea în secțiunea „Călătoria mea”, iar utilizatorul va recepționa și un e-mail care poate fi imprimat.

Opțiune de zbor: Republica Moldova – Spania

https://www.diasporamadrid.com/republica-moldova-nu-se-mai-afla-pe-lista-tarilor-de-risc-din-spania/

România intră pe lista roșie a Spaniei începând cu data de 20 septembrie 2021


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.