Arestat un român pentru că a împușcat mai multe persoane cu o pușcă. Bărbatul este un cetățean român în vârstă de 44 de ani, care are numeroase arestări și antecedente penale în mai multe dosare. Acesta și-a exprimat intenția de a ucide un alt cetățean român împreună cu familia sa.

Agenți ai Poliției Naționale spaniole, au arestat, la Motril (Granada), un bărbat de naționalitate română ca presupus responsabil pentru o infracțiune de amenințări.

Bărbatul a folosit o pușcă cu pelete împotriva a patru persoane, tot de origine română. Aceștia doreau să colecteze o datorie pentru achiziționarea unui vehicul de mâna a doua dar de ultimă generație. Românul arestat a fost deja pus la dispoziția autorităților judiciare.

Evenimentele au avut loc în dimineața ultimei zile a lunii august. Un grup de patru români, cu vârste între 37 și 47 de ani, s-a prezentat la o fermă de la marginea orașului Motril cu intenția de a colecta o datorie contractată de un alt compatriot.

Originea datoriei a apărut în urmă cu trei luni. Presupusul agresor a cumpărat de la un prieten de-al său, victima, un vehicul de lux importat din Germania. Prețul vehiculului menționat a fost convenit între ambele părți la 22.000 de euro. Bărbatul a plătit un avans de 10.000 de euro și lăsând suma de 12.000 de euro ca o datorie.

Vezi și:

Stand românesc la Târgul de Carte de la Madrid 2021

Certificatul verde ar putea fi obligatoriu și în România! Vezi unde!

Între timp, vânzătorul (victima) a cerut plata datoriei, fără a-l convinge pe prietenul său, care întârzia întotdeauna momentul plății. În cele din urmă, în noaptea de 30 august, victima a mers la domiciliul debitorului în compania altor trei cetățeni români. Cumpărătorul a cerut câteva ore în plus pentru a face rost de bani. După mai multe apeluri telefonice, grupul de bărbați a revenit la domiciliul agresorului.

Situația a degenerat după ce bărbații s-au amenințat cu moartea. La un moment dat s-au auzit mai multe împușcături. Cei patru bărbați s-au urcat în mașină și au fugi de la fața locului. În urma împușcăturilor autoturismul a suferit mai multe impacturi. Capota, partea din spate și mânerul frontal drept au fost atinse de „gloanțe”.

Polițiștii s-au deplasat la locuința presupusului făptuitor, găsind în interiorul casei o pușcă și o cutie de pelete. Acestea au fost intervenite și în același timp presupusul agresor a fost arestat.

Sursa: ideal.es

Arestat un român pentru că a împușcat mai multe persoane cu o pușcă la Motril


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.