Arestat un român pentru că a împușcat mai multe persoane cu o pușcă la Motril

Diaspora Madrid

Arestat un român pentru că a împușcat mai multe persoane cu o pușcă la Motril

arestat, Motril, pusca, roman, Spania

Arestat un român pentru că a împușcat mai multe persoane cu o pușcă. Bărbatul este un cetățean român în vârstă de 44 de ani, care are numeroase arestări și antecedente penale în mai multe dosare. Acesta și-a exprimat intenția de a ucide un alt cetățean român împreună cu familia sa.

Agenți ai Poliției Naționale spaniole, au arestat, la Motril (Granada), un bărbat de naționalitate română ca presupus responsabil pentru o infracțiune de amenințări.

Bărbatul a folosit o pușcă cu pelete împotriva a patru persoane, tot de origine română. Aceștia doreau să colecteze o datorie pentru achiziționarea unui vehicul de mâna a doua dar de ultimă generație. Românul arestat a fost deja pus la dispoziția autorităților judiciare.

Evenimentele au avut loc în dimineața ultimei zile a lunii august. Un grup de patru români, cu vârste între 37 și 47 de ani, s-a prezentat la o fermă de la marginea orașului Motril cu intenția de a colecta o datorie contractată de un alt compatriot.

Originea datoriei a apărut în urmă cu trei luni. Presupusul agresor a cumpărat de la un prieten de-al său, victima, un vehicul de lux importat din Germania. Prețul vehiculului menționat a fost convenit între ambele părți la 22.000 de euro. Bărbatul a plătit un avans de 10.000 de euro și lăsând suma de 12.000 de euro ca o datorie.

Vezi și:

Stand românesc la Târgul de Carte de la Madrid 2021

Certificatul verde ar putea fi obligatoriu și în România! Vezi unde!

Între timp, vânzătorul (victima) a cerut plata datoriei, fără a-l convinge pe prietenul său, care întârzia întotdeauna momentul plății. În cele din urmă, în noaptea de 30 august, victima a mers la domiciliul debitorului în compania altor trei cetățeni români. Cumpărătorul a cerut câteva ore în plus pentru a face rost de bani. După mai multe apeluri telefonice, grupul de bărbați a revenit la domiciliul agresorului.

Situația a degenerat după ce bărbații s-au amenințat cu moartea. La un moment dat s-au auzit mai multe împușcături. Cei patru bărbați s-au urcat în mașină și au fugi de la fața locului. În urma împușcăturilor autoturismul a suferit mai multe impacturi. Capota, partea din spate și mânerul frontal drept au fost atinse de „gloanțe”.

Polițiștii s-au deplasat la locuința presupusului făptuitor, găsind în interiorul casei o pușcă și o cutie de pelete. Acestea au fost intervenite și în același timp presupusul agresor a fost arestat.

Sursa: ideal.es

Arestat un român pentru că a împușcat mai multe persoane cu o pușcă la Motril


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.