Român ucis sub un pod din Valencia de un imigrant din Mali!

Diaspora Madrid

Român ucis sub un pod din Valencia de un imigrant din Mali!

crima oribila, Romani in Spania

Român ucis sub un pod de un imigrant de origine maliană și cu rezidență italiană! Un tragic incident a zguduit Valencia marți seară. Săndel Branea, în vârstă de 56 de ani, a fost ucis sub un pod din apropierea Puente del Real. Autorul crimei, un om al străzii originar din Mali, și-a recunoscut faptele, declarând că victima îl „enerva”.

Detalii Șocante

Omul de origine maliană s-a predat poliției, recunoscând că a atacat cu o piatră un alt om al străzii, lăsând și o a doua persoană grav rănită. Incidentul a avut loc în Grădinile Turia, iar polițiștii au descoperit piatra criminală în apropierea cadavrului.

Autopsia efectuată asupra lui Săndel Branea, de 56 de ani, a confirmat că acesta a murit în urma fracturii craniene provocate de piatra mare pe care autorul declarat al agresiunii a aruncat-o, aproape sigur, de la o înălțime de aproape doi metri pe capul victimei sale, în timp ce aceasta dormea.

Avocat român în Spania. Servicii juridice pentru românii din diaspora!

Ancheta în desfășurare

Bărbatul de 36 de ani, născut în Mali și cu rezidență italiană, a fost arestat ca principal suspect. Grupul de Omucideri și Brigada Științifică a Poliției din Valencia depun eforturi susținute pentru identificare și investigații suplimentare.

Surse de încredere au confirmat că bărbatul arestat are un permis de ședere și o carte de identitate, ambele eliberate în Italia în 2023. În prezent documentele sunt examinate de specialiști din cadrul Poliției Științifice, deși, în principiu, acestea sugerează că sunt autentice.

Real Madrid vs Atletico la TV: Derbyul Madridului în LaLiga EA Sports

Potrivit unor surse din cadrul Departamentului de Servicii Sociale al Primăriei Valencia, Hame K. s-a prezentat „în urmă cu două sau trei săptămâni” la Centrul de Asistență pentru Imigranți (CAI), situat pe Carrer del Pou din Ciutat Vella. Acolo le-a cerut funcționarilor municipali să îi acorde „azil„. „Era obsedat de obținerea azilului, deoarece spunea că în aprilie îi expira cartea de ședere„, au explicat surse familiare cu aceste evenimente.

Motive necunoscute

Deși motivele crimei rămân necunoscute, se speculează că ar putea fi rezultatul unei altercații între persoanele fără adăpost care își găsesc adăpost în albia veche a râului.

Surse polițienești confirmă că bărbatul arestat, cu toate aparențele, a venit din Italia, deținând o carte de rezidență valabilă.

Poate te interesează: Ambasada României în SpaniaConsulatul General al României la Madrid!

Român ucis sub un pod din Valencia de un imigrant de origine maliană!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe WhatsApp, Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.