Real Madrid vs Atletico la TV: Derbyul Madridului în LaLiga EA Sports

Diaspora Madrid

Real Madrid vs Atletico la TV: Derbyul Madridului în LaLiga EA Sports

Atletico Madrid, derby, Real Madrid, tv

Real Madrid vs Atletico la TV. Cu toții ne pregătim pentru un spectacol fotbalistic de neuitat, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din calendarul LaLiga EA Sports. Este momentul pentru rivalitatea acerbă dintre cele mai puternice echipe din Madrid: Real Madrid și Atletico Madrid.

În afara rivalității naturale dintre cele două echipe, acest meci promite a fi decisiv în lupta pentru titlul de campioană. Real Madrid, sub comanda lui Ancelotti, vizează o victorie care să-i aducă în fruntea clasamentului, surclasându-i pe cei de la Girona, principalii lor contracandidați care s-au împiedicat în fața lui Real Sociedad.

Ambiții și Lovituri de Grație

De asemenea, „galacticii” își propun să ofere o lovitură practic decisivă rivalilor de la Atletico și să-și mențină avansul considerabil de zece puncte față de Barcelona, principalul lor adversar.

La rândul său, Atletico Madrid, sub comanda lui Simeone, vine pe terenul lui Real Madrid cu determinarea de a obține o victorie care să le aducă puncte importante și să-i readucă în lupta pentru titlu, egalând numărul de puncte cu Barcelona.

Revanșa Fantomatică

Meciul se desfășoară sub spectrul ultimelor confruntări dintre cele două echipe, unde Atletico a fost unicul arhitect al înfrângerilor suferite de Real Madrid în acest sezon, în meciurile de campionat și din Copa del Rey. De asemenea, Atletico a jucat un rol esențial în victoria epică a lui Real Madrid în semifinalele Supercupei Spaniei.

Fiscul spaniol intensifică controalele asupra vânzătorilor pe Wallapop

Ora Meciului și Unde se Poate Urmări Real Madrid vs Atletico la TV

Meciul Real Madrid vs Atletico din LaLiga EA Sports va începe la ora 21:00, ora Spaniei(22:00 ora României). Derby-ul marchează finalul etapei de duminică și promite un spectacol fotbalistic captivant.

Real Madrid – Atletico Madrid la televizor în România

Meciul Real Madrid – Atletico Madrid poate fi urmărit la televizor în România pe următoarele canale:

  1. Digi Sport 1
  2. Orange Sport 2

Real Madrid vs Atletico la TV în Spania

Pentru a urmări duelul în direct, telespectatorii din Spania pot ajusta televizoarele pe canalul Movistar LaLiga. Alternativ, fanii pot asculta narațiunea live pe posturile de radio MARCA, SER, COPE, etc.

Un derby memorabil se anunță, iar pasionații de fotbal vor fi cu ochii pe Santiago Bernabeu pentru a afla cine va ieși triumfător în acest duel epic.

Real Madrid vs Atletico la TV: Derbyul Madridului în LaLiga EA Sports


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe WhatsApp, Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.