Președintele La Liga face presiuni pentru reluarea fotbalului! Javier Tebas, a ţinut să risipească temerile formulate de unii jucători în privinţa întoarcerii la antrenamente, în contextul pandemiei de coronavirus cu care se confruntă Spania, informează presa sportivă iberică.

Este mai riscant să mergi la farmacie decât să mergi la antrenament“, a declarat Tebas, citat de cotidianul AS. “Între emoţiile oamenilor se află şi frica, dar revenirea pe teren este sigură“, a adăugat responsabilul.

Liga spaniolă a realizat un program în patru faze pentru reluarea sezonului. Acestea cuprind teste de depistare a Covid-19, antrenamente individuale, antrenamente în grupuri mici şi, în final, antrenamente colective.

Ne luăm numeroase precauţii pentru o revenire sigură şi controlată a fotbalului“, a explicat Tebas, care a avut această luare de poziţie, după ce jucătorii şi staff-ul echipei Eibar şi-au exprimat temerile în privinţa reluării competiţiei.

Smart IpTv online România Spania Europa. Canale românești online prin internet SmartIpTv!

Acum ai 10€ reducere la abonamentul 12. Folosește codul!

Preşedintele LaLiga subliniază că “protocolul aprobat de Ministerul Sănătăţii este unul dintre cele mai elaborate şi a fost recunoscut în toată Europa” şi consideră că cea mai bună modalitate de a sigura integritatea şi corectitudinea competiţiei este “să se încheie campionatul“, părere pe care o împărtăşeşte şi preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal, Luis Rubiales.

În momentul întreruperii sezonului în Primera Division, pe 12 martie, după etapa a 27-a, FC Barcelona era lider al clasamentului, cu un avans de două puncte faţă de Real Madrid.

Președintele La Liga face presiuni pentru reluarea fotbalului! În Spania e mai riscant să mergi la farmacie decât la antrenament

Sursa: https://www.agerpres.ro


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form subscribe_placeholder=”Adresă email” show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” submit_button_text=”Abonare” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum:

Facebook, Twitter, Instagram, VK, tecunosc și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.