Președintele La Liga face presiuni pentru reluarea fotbalului!

Diaspora Madrid

Președintele La Liga face presiuni pentru reluarea fotbalului! În Spania e mai riscant să mergi la farmacie decât la antrenament

declaratii, Javier Tebas, La Liga, presedinte, Spania

Președintele La Liga face presiuni pentru reluarea fotbalului! Javier Tebas, a ţinut să risipească temerile formulate de unii jucători în privinţa întoarcerii la antrenamente, în contextul pandemiei de coronavirus cu care se confruntă Spania, informează presa sportivă iberică.

Este mai riscant să mergi la farmacie decât să mergi la antrenament„, a declarat Tebas, citat de cotidianul AS. „Între emoţiile oamenilor se află şi frica, dar revenirea pe teren este sigură„, a adăugat responsabilul.

Liga spaniolă a realizat un program în patru faze pentru reluarea sezonului. Acestea cuprind teste de depistare a Covid-19, antrenamente individuale, antrenamente în grupuri mici şi, în final, antrenamente colective.

Canale românești prin internet sau prin satelit

Ne luăm numeroase precauţii pentru o revenire sigură şi controlată a fotbalului„, a explicat Tebas, care a avut această luare de poziţie, după ce jucătorii şi staff-ul echipei Eibar şi-au exprimat temerile în privinţa reluării competiţiei.

Preşedintele LaLiga subliniază că „protocolul aprobat de Ministerul Sănătăţii este unul dintre cele mai elaborate şi a fost recunoscut în toată Europa” şi consideră că cea mai bună modalitate de a sigura integritatea şi corectitudinea competiţiei este „să se încheie campionatul„, părere pe care o împărtăşeşte şi preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal, Luis Rubiales.

Transfer privat de persoane de la și către aeroport în Spania

FC Barcelona lider în Primera Division

În momentul întreruperii sezonului în Primera Division, pe 12 martie, după etapa a 27-a, FC Barcelona era lider al clasamentului, cu un avans de două puncte faţă de Real Madrid.

Sursa: https://www.agerpres.ro

Președintele La Liga face presiuni pentru reluarea fotbalului! În Spania e mai riscant să mergi la farmacie decât la antrenament


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu