Primul oraş din România care interzice trotinetele electrice în zonele pietonale!

Diaspora Madrid

Orașul din România care interzice trotinetele electrice în zonele pietonale şi de promenadă

Drobeta Turnu Severin, interzise, primul oras, Romania, trotinete electrice

Oraşul din România care interzice trotinetele electrice. Decizie radicală la Drobeta Turnu Severin: trotinetele electrice sunt interzise în zonele pietonale şi de promenadă. Toţi consilierii locali au votat această hotărâre. Cine încălca noile reguli va fi amendat sau chiar poate rămâne fără trotinetă.

Drobeta Turnu Severin este primul oraş, unde cei cu trotinetele nu mai au voie să circule. Ce e drept, doar pe spații pietonale. În prezent, legislaţia naţională interzice circulaţia trotinetelor electrice pe trotuare, mai puţin acolo unde sunt amenajate piste dedicate.

Încălcarea acestei decizii va fi sancţionată, la început cu un avertisment, dar de la a doua abatere, cine greşeşte plăteşte amenda şi i se va confisca trotineta.

Vezi și:

Diaspora: Fără copii xerox, pentru servicii consulare

Curtea Superioară de Justiție a Insulelor Canare suspendă provizoriu măsura pașaportului de vaccinare

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Imaginile cu tineri care se filmează în timp ce distrug trotinetele închiriate în Târgovişte nu sunt singulare. Acest fel de distracţie a ajuns deja un fenomen, în tot mai multe oraşe. De multe ori, sunt şi victime.

Oraşul din România care interzice trotinetele electrice în zonele pietonale şi de promenadă


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.