Legiunea Regală Britanică a aniversat 100 de ani de existenţă

Diaspora Madrid

Legiunea Regală Britanică a aniversat 100 de ani de existenţă

100 de ani, aniversare, centenar, existenta, Legiunea Regală Britanică, Marea Britanie, Prinţul Charles, UK

Legiunea Regală Britanică a aniversat 100 de ani de existenţă. Pe data de 15 mai a.c., Legiunea Regală Britanică (R.B.L.) a sărbătorit 100 de ani de la înfiinţarea ei în 1921. Legiunea Regală Britanică este o organizaţie de binefacere care oferă sprijin şi ajutor celor care au servit în cadrul armatei britanice şi familiilor lor.

La orele 9.00, la Londra a avut loc o ceremonie specială de depunere de coroane la memorialul Cenotaf pentru a marca Centenarul Legiunii, cu participarea preşedintelui naţional al R.B.L. lt. gen. (retd) James Bashall şi reprezentanţi ai Marinei Regale, Armatei Britanice, Forţelor Aeriene Regale Britanice şi a Marinei Comerciale.

A.S.R. Prinţul Charles, membru al Legiunii, a transmis cu ocazia sărbătoririi Centenarului un mesaj video prin care a apreciat dedicarea şi munca depusă în slujba veteranilor şi a comunităţii forţelor armate. Acesta a urat un ”La mulţi ani” foarte special şi fericit tuturor de la Legiunea Regală Britanică.

Vezi și:

Se apropie termenul limită pentru cei cu venituri impozabile în țară sau străinătate!

Români blocaţi pe aeroporturile din Spania după ce România a inclus această ţară în lista galbenă

Logo “2021 – Anul Tudor Vladimirescu”

În întreg Regatul Unit, dar şi în alte ţări, branşele Legiunii au organizat depuneri de coroane şi activităţi de sărbătorire a Centenarului.

Corespondent: Ion-Marius Tatomir

Legiunea Regală Britanică a aniversat 100 de ani de existenţă


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.