Se apropie termenul limită pentru cei cu venituri impozabile în străinătate! Data de 25 mai este termenul de depunere a declarației unice de către persoanele care au avut venituri impozabile în țară sau străinătate, formulare tip putând fi descărcate de pe site-ul ANAF.

Declarația unică se completează și se depune, până la data de 25 mai 2021, de către persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi din România sau/și din străinătate și care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului fiscal, au transmis reprezentanții ANAF.

Vezi și:

FC Botoșani caută români crescuți în Spania, Italia, Franța

Măsurile prin care muncitorii din diaspora ar putea reveni în România. Tinerii fermieri, până în luna iulie

Români blocaţi pe aeroporturile din Spania după ce România a inclus această ţară în lista galbenă

Conform Legii nr. 295/ 2020 pentru modificarea și completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, precum și aprobarea unor măsuri fiscal-bugetare, în cazul persoanelor fizice nedepunerea la termenele prevăzute de lege a declarațiilor de venit, precum și a declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 la 500 RON.

Se apropie termenul limită pentru cei cu venituri impozabile în țară sau străinătate!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.