Încă un șofer de camion, român, mort în accident pe o autostradă din Spania!

Diaspora Madrid

Încă un șofer de camion, român, mort în accident pe o autostradă din Spania!

Încă un șofer de camion de naționalitate română, a murit în dimineața zilei de marți, 11 octombrie 2022. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a decedat în urma unui dramatic accident de circulație petrecut pe autostrada A2. Atenție: poza articolului de mai sus este doar o Imagine de arhivă a unui accident de circulație. Camionul este de culoare roșie după cum se poate observa în videoclipul de mai jos.

Tragicul eveniment s-a produs în dreptul cartierului La Beltraneja, ce aparține orașului Trijueque din provincia Guadalajara (comunitatea autonomă Castilla-La Mancha).

Azi de dimineață, în jurul orei 4:18, un camion cu remorcă a virat brusc spre mediana drumului și s-a răsturnat la kilometrul 81, în direcția Madrid.

În urma acestui incident, șoferul român al camionului ar fi rămas încarcerat în cabină și ar fi murit pe loc, potrivit CMM (Castilla-La Mancha Media).

Cauza tragediei: alt accident dar în direcția opusă

Cauza tragediei ar putea fi distragerea atenției conaționalului nostru datorită unui alt accident care se petrecuse pe aceeași autostradă cu aproximativ 40 de minute înainte, dar în direcția opusă, la kilometrul 82 al A2, spre Zaragoza.

Vezi și: Harta cu restaurantele din Spania care servesc mâncare șoferilor pe drumurile naționale

În acest prim accident, o dubă s-a ciocnit de balustradă din motive necunoscute, apoi s-a oprit pe mijlocul autostrăzii. În plus, vehiculul a început să ardă, ceea ce a provocat oprirea traficului pe cele două benzi în direcția Zaragoza.

Imediat, pompierii, Garda Civilă și serviciile sanitare s-au deplasat la fața locului. Aceștia au procedat imediat la stingerea incendiului și au intervenit pentru salvarea șoferului rănit. Șoferul de 47 de ani a fost transportat la Spitalul din Guadalajara.

În urma celor două accidente, autostrada a fost închisă, apoi redeschisă la ora 06:00. La ambele operațiuni au participat agenții Gărzii Civile, pompierii de la Consorțiul Provincial cu sediul în Azuqueca de Henares (Guadalajara), un medic de urgență, o ambulanță și o unitate mobilă UTI (ambulanță de suport vital avansat).

Poate te interesează: Se caută peste 100 de operatori pentru a lucra în două depozite din Alcala de Henares!

Sursa: cadenaser.com

Încă un șofer de camion, român, mort în accident pe o autostradă din Spania!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.