Se caută peste 100 de operatori pentru a lucra în două depozite!

Diaspora Madrid

Se caută peste 100 de operatori pentru a lucra în două depozite din Alcala de Henares

Alcala de Henares, Black Friday, depozite, logistica, Madrid

Se caută peste 100 de operatori pentru a lucra în două depozite! Synergie este o companie care se dedică sectorului de servicii de muncă temporară și resurse umane. Agenția oferă peste 100 de locuri de muncă în Alcala de Henares, o localitate situată la est de Madrid.

30 de pregătitori de comenzi în La Garena

Aceștia vor fi responsabili de pregătirea comenzilor, de utilizarea a stivuitorului manual și electric. Se lucrează într-un ritm foarte rapid și cu un volum mare de referințe. Se oferă un contract inițial de 3 luni și continuitate în companie cu normă întreagă.

Contractul de 40 de ore pe săptămână de luni până sâmbătă. Liber în funcție de program în turele de dimineață, după-amiază și noapte. Salariu de 9,62 euro brut pe oră, aproximativ 1.500 euro brut pe lună.

Dacă nu ai văzut: A murit bărbatul care pretindea că este fiul regelui Juan Carlos I!

Se cere experiență anterioară în sectorul logistic, disponibilitate totală la locul de muncă, program de lucru de luni până sâmbătă și mașină proprie pentru a avea acces la centrul de lucru. Este esențial să dețineți un permis de conducere pentru stivuitoare și să aveți abilități de manipulare a stivuitoarelor.

100 de operatori pentru pregătirea comenzilor – campania Black Friday

Aceștia vor fi responsabili de pregătirea comenzilor cu ajutorul pistolului cu radiofrecvență (picking), de manipularea, recepția sau clasificarea mărfurilor, de ambalarea, amplasarea și paletizarea acestora.

Se oferă contracte săptămânale sau de 15 zile pe perioada campaniei Black Friday. Există posibilitatea de a continua cu normă întreagă de luni până duminică, în tura de după-amiază, între orele 14:00 și 22:00. Se cere flexibilitate în cazul în care este necesar să se facă vreo schimbare de program sau de zile de lucru. Zilele libere în funcție de planificare.

Vrei și tu Televiziune online sau prin satelit?!

Formare inițială de 4 ore și salariu de 8,86 euro brut pe oră. Se cere experiență anterioară în îndeplinirea funcțiilor descrise, disponibilitate de a lucra în tura de după-amiază, între orele 14:00 și 22:00, disponibilitate de a lucra de luni până duminică, și se cere să aibă vehicul propriu pentru a avea acces la centrul de lucru.

Vezi mai multe oferte de muncă AICI!

Se caută peste 100 de operatori pentru a lucra în două depozite!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu