A murit bărbatul care pretindea că este fiul regelui Juan Carlos I! Albert Sola Jimenez, bărbatul care a pretins ani de zile că este fiul regelui Juan Carlos I, a murit brusc sâmbătă, la vârsta de 66 de ani.

După cum au relatat mai multe ziare locale din Girona, Sola se afla sâmbătă seara într-un bar din La Bisbal. Acesta tocmai ce ajunsese, când s-a prăbușit după ce a suferit, se pare, un atac de cord.

Bărbatul a sosit la bar însoțit de un prieten în jurul orei 22.00. “A cerut un pahar de vin, l-a luat și, când s-a dus la masa unde se afla colegul său, s-a prăbușit“, a explicat un angajat al barului pentru El País.

În ciuda încercărilor prietenului său de a-l resuscita, când ambulanța a ajuns în cele din urmă, doctorul nu a putut decât să confirme decesul acestuia.

Vezi și: Iker Casillas surprinde cu un mesaj publicat pe o rețea de socializare în care susține că este “gay”!

Sola a pretins că este fiul nelegitim al lui Juan Carlos de Borbon

Acesta a depus o acțiune în justiție pentru a fi recunoscut ca fiu întâi născut al regelui emerit. Cererea nu a fost admisă spre procesare în 2015 de către Tribunalul Suprem. Conform Tribunalului Suprem, solicitantul “nu a furnizat principiul probei” cerut de lege și pentru că “nu conține o relatare a faptelor minim coerentă și rezonabil de plauzibilă“.

În 2019, Sola a publicat o autobiografie intitulată El monarca de La Bisbal (Ediciones B). De asemenea, a contestat decizia Curții Supreme, însă nici Curtea Constituțională nu a admis recursul.

A murit bărbatul care pretindea că este fiul regelui Juan Carlos I!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.