A murit bărbatul care pretindea că este fiul regelui Juan Carlos I!

Diaspora Madrid

A murit bărbatul care pretindea că este fiul regelui Juan Carlos I!

Albert Sola Jimenez, fiu nelegitim, juan carlos I, regele Spaniei

A murit bărbatul care pretindea că este fiul regelui Juan Carlos I! Albert Sola Jimenez, bărbatul care a pretins ani de zile că este fiul regelui Juan Carlos I, a murit brusc sâmbătă, la vârsta de 66 de ani.

După cum au relatat mai multe ziare locale din Girona, Sola se afla sâmbătă seara într-un bar din La Bisbal. Acesta tocmai ce ajunsese, când s-a prăbușit după ce a suferit, se pare, un atac de cord.

Bărbatul a sosit la bar însoțit de un prieten în jurul orei 22.00. „A cerut un pahar de vin, l-a luat și, când s-a dus la masa unde se afla colegul său, s-a prăbușit„, a explicat un angajat al barului pentru El País.

În ciuda încercărilor prietenului său de a-l resuscita, când ambulanța a ajuns în cele din urmă, doctorul nu a putut decât să confirme decesul acestuia.

Vezi și: Iker Casillas surprinde cu un mesaj publicat pe o rețea de socializare în care susține că este “gay”!

Sola a pretins că este fiul nelegitim al lui Juan Carlos de Borbon

Acesta a depus o acțiune în justiție pentru a fi recunoscut ca fiu întâi născut al regelui emerit. Cererea nu a fost admisă spre procesare în 2015 de către Tribunalul Suprem. Conform Tribunalului Suprem, solicitantul „nu a furnizat principiul probei” cerut de lege și pentru că „nu conține o relatare a faptelor minim coerentă și rezonabil de plauzibilă„.

În 2019, Sola a publicat o autobiografie intitulată El monarca de La Bisbal (Ediciones B). De asemenea, a contestat decizia Curții Supreme, însă nici Curtea Constituțională nu a admis recursul.

A murit bărbatul care pretindea că este fiul regelui Juan Carlos I!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.