Iker Casillas surprinde cu un mesaj în care susține că este “gay”! Casillas a surprins pe toată lumea cu un mesaj publicat pe rețelele sale de socializare în care susține că este “gay”.

Iker Casillas a generat controverse în această duminică. Istoricul portar al lui Real Madrid a devenit un trend mondial după un tweet pe care l-a șters câteva minute mai târziu, spre surprinderea utilizatorilor, dar și spre furia altora.

Casillas, după tweetul său controversat în care spunea că este gay: „Contul meu a fost spart”.


Știrea inițială:

Iker Casillas este mereu pe buzele tuturor, deoarece toată lumea încearcă să-i găsească o iubită. În urmă cu câteva luni, revista de întâmpinare l-a legat de María José Camacho, lucru pe care fostul fotbalist însuși l-a negat. Iar în seara zilei de 8 octombrie, “Socialité” a confirmat relația dintre fostul fotbalist și Alejandra Onieva.

Așa că Iker Casillas a decis să le facă o surpriză tuturor urmăritorilor săi cu un tweet foarte contondent. Fostul portar al echipei Real Madrid și al naționalei Spaniei a scris următoarea frază: “Sper să mă respectați: sunt gay. #FelizDomingo“. Nu se știe dacă contul său a fost spart sau dacă vedeta însăși cere, în acest fel, să nu mai fie legat de mai multe femei.

Cert este că mesajul a făcut mare vâlvă pe rețele de socializare

https://twitter.com/IkerCasillas/status/1579081769890250753?ref_src=twsrc%5Etfw

Vezi și: Furtuni puternice sosesc de luni în Spania, aducând ploi și temperaturi scăzute

Fostul său coechipier, Carles Puyol, nu a ezitat să răspundă mesajului, spunând: “Este timpul să ne spunem povestea“. El a însoțit textul cu o inimă și un emoticon cu un sărut.

https://twitter.com/Carles5puyol/status/1579084451740782593?ref_src=twsrc%5Etfw

Iker Casillas surprinde cu un mesaj publicat pe o rețea de socializare în care susține că este “gay”!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.