Harta cu restaurantele din Spania care servesc mâncare șoferilor pe drumurile naționale

Diaspora Madrid

Harta cu restaurantele din Spania care servesc mâncare șoferilor pe drumurile naționale

harta, mancare, Recomandate, restaurante, soferi de camion, Spania

Harta cu restaurantele din Spania care servesc mâncare șoferilor pe șoselele naționale. Se spune că, camionagiii sunt grupul de oameni care mănâncă cel mai bine și cel mai ieftin! Din acest motiv mulți le calcă pe urme pentru a descoperi acele restaurante de pe marginea drumului pe care, cei care nu călătoresc atât de mult nu le găsesc atât de ușor.

Pentru a facilita acest lucru, s-a creat o hartă cu cele mai bune restaurante de pe marginea drumurilor din Spania. De asemenea, harta include restaurante din Insulele Canare și Baleare. Acestea au fost selectate de marii experți în domeniu, transportatorii, specialiști în rute, intersecții și drumuri.

Harta, care a fost creată cu ajutorul Google Maps, permite un zoom pe fiecare dintre comunitățile autonome. Astfel, se pot consulta cele mai frecventate localuri de pe marginea drumurilor, potrivit Wtransnet.

Folosirea hărții este simplă, trebuie doar să căutați drumul care vă interesează și să vedeți ce restaurante sunt acolo. Restaurantele sunt marcate cu un simbol roșu cu un cuțit și o lingură în alb. În partea stângă vor apărea informațiile despre local: numele, descrierea, strada, numărul de telefon și prețul aproximativ al meniului. De asemenea, veți vedea și recenzia Wtransnet a localului.

Cauți Avocat român în Spania? Vezi: Servicii juridice pentru românii din diaspora!

Harta cu restaurantele din Spania care servesc mâncare șoferilor pe drumurile naționale!

Restaurante recomandate în Spania pe baza preferințelor șoferilor

De exemplu, există mai multe opțiuni pe AP-2, autostrada care leagă Zaragoza de Barcelona și Tarragona. Pe acest drum se află locuri precum restaurantul Nou Urbisol din Castelloli (Barcelona) sau braseria Bargues (Lleida).

Steagul Spaniei – Istoria și evoluția drapelului spaniol

O altă șosea cu mai multe restaurante de acest tip este N-340. Aceasta este una dintre cele mai lungi din Spania, care leagă Puerto Real (Cadiz) de Barcelona. Conform hărții, acolo se pot găsi restaurante precum Piero (Castellon) sau Los Camioneros (Castellon).

Poate te interesează și:

Sărbători legale în România! Vezi calendarul cu zile libere!

Sărbători legale în Spania! Vezi calendarul cu zile libere!

De asemenea, pe N-301, care leagă Madrid și centrul țării de Albacete, Alicante, Murcia și Cartagena sunt recomandate câteva restaurante. Acestea ar fi La Esperanza (Cuenca), Juanito (Albacete) sau Cafe Bar Paco (Albacete). Pe N-611, care face legătura între Santander și Palencia, sunt recomandate La Cueva (Palencia), El Roble (Palencia) și La Piedad (Palencia).

Harta cu restaurantele din Spania care servesc mâncare șoferilor pe drumurile naționale!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.