Hoți români care au aruncat în aer mai multe bancomate au fost prinși!

Diaspora Madrid

Hoți români care au aruncat în aer mai multe bancomate au fost prinși la Oviedo

arestati, bancomate, explozibili, hoti, Lugo, Oviedo, Ribadeo, romani

Hoți români care au aruncat în aer mai multe bancomate au fost prinși în nord-vestul peninsulei iberice. Patru români au fost arestați la Oviedo. Tâlharii operau dintr-un apartament central din Ribadeo.

Operațiune spectaculoasă condusă de echipa de combatere a crimei organizate din Galicia (ECO Galicia) și de unitatea de poliție judiciară a Gărzii Civile din León.

Aceștia au destructurat complet o bandă formată din patru cetățeni români. Jefuitorii se ocupau cu aruncarea în aer a bancomatelor cu ajutorul unor explozibili puternici în tot nord-vestul peninsulei.

ECO Galicia, care face parte din Unitatea Centrală Operațională (UCO) și are sediul în Pontevedra, s-a deplasat la Oviedo, unde membrii rețelei au fost prinși în flagrant.

Românii au fost arestați chiar în momentul în care tocmai efectuaseră ultimul jaf în apropiere de capitala Asturiei. Aceștia provocând pagube importante instituției de credit care a fost ținta atacului.

Vezi și:

Curier român arestat pentru că a înjunghiat mortal un alt coleg la Girona

Identificată o româncă după ce a furat banii din dulapul unui angajat

Scopul hoților era să plece cu o pradă substanțială și să fugă fără să lase urme la casa lor sigură. Surpriza a venit din partea specialiștilor de la UCO, care au localizat ascunzătoarea lor în centrul orașului Ribadeo.

După arestarea suspecților, Garda Civilă a procedat la percheziționarea proprietății, situată pe Calle Fernández Cardoso. Agenții au percheziționat sâmbăta apartamentul, din care au strâns probe în prezența deținuților

Românii vor fi predați autorităților judiciare, cel mai probabil în cursul zilei de luni.

Deși investigațiile sunt încă deschise, acestei rețele i se atribuie două atacuri cu explozibili în orașe din provincia Lugo; un altul într-un oraș din A Coruña; două în Gijón; unul în León și cel menționat mai sus din Oviedo, care a marcat începutul sfârșitului fărădelegilor lor.

Pentru succesul operațiunii și având în vedere gradul de periculozitate atribuit suspecților, ECO din Pontevedra și UOPJ din León au fost sprijiniți de GRS, obișnuiți să se ocupe de scenarii de risc ridicat.

Hoți români care au aruncat în aer mai multe bancomate au fost prinși la Oviedo


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.