Curier român arestat pentru că a înjunghiat mortal un alt coleg la Girona

Diaspora Madrid

Curier român arestat pentru că a înjunghiat mortal un alt coleg la Girona

coleg, curier, Girona, injunghiat, mortal, omor, roman, sofer de camion

Curier român de 29 de ani, şofer la o firmă de curierat a fost arestat la Girona după ce a ucis un alt şofer şi şi-a rănit un coleg într-o benzinărie de la graniţa cu Franţa. Totul a pornit de la o ceartă, pe care bărbatul ucis ar fi încercat să o oprească.

Mossos d’Esquadra au arestat în duminică dimineață un șofer de camion în vârstă de 29 de ani pentru că a înjunghiat alți doi bărbați, de asemenea șoferi de camion, în La Jonquera (Girona), dintre care unul a murit în urma rănilor suferite.

Poliția regională a precizat într-un comunicat că, potrivit unui martor, incidentul a avut loc la o benzinărie din oraș. Sâmbătă, în jurul orei 23.40, în timpul unei discuții între trei persoane, una dintre ele i-a înjunghiat pe ceilalți doi și a fugit de la locul faptei cu mașina sa.

Potrivit ObservatorNews.ro, cei trei s-ar fi cunoscut şi ar fi cinat împreună înainte de incident. Surse din Spania spun că cei trei s-ar fi certat şi aşa a pornit un conflict spontan din care un alt român, este cel decedat.

Când mai multe patrule Mossos și membri ai EMS (Medical Emergency System) au ajuns la benzinărie, au găsit două persoane rănite, dintre care una avea o rană fatală.

Vezi și:

Identificată o româncă după ce a furat banii din dulapul unui angajat

Agresorul a încercat să fugă şi s-a accidentat în timp ce încerca să treacă graniţa cu Franţa. În cele din urmă a fost prins de poliţie. Cumnatul victimei a fost cel care a alertat poliţia, care l-a prins pe agresor.

Agenții de la divizia de investigații penale din cadrul regiunii de poliție Girona au preluat ancheta în acest caz. Deținutul va fi prezentat în curând în fața judecătorului de instrucție din Figueres (Girona).

Surse: elperiodicodearagon.com / observatornews.ro

Curier român arestat pentru că a înjunghiat mortal un alt coleg la Girona


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.