Identificată o româncă după ce a furat banii din dulapul unui angajat

Diaspora Madrid

Identificată o româncă după ce a furat banii din dulapul unui angajat

agent de paza, furt calificat, identificata, Logroño, romanca, Spania

Identificată o româncă după ce a furat banii din dulapul unui angajat. Autoarea furtului a fost descoperită în urma vizionării camerelor de luat vederi din unitate. Românca era angajată ca agent de pază la o firmă care se ocupa de securitatea localului unde s-a produs furtul.

Poliția Națională a acuzat de furt calificat o femeie de 51 de ani, agent de pază la unitatea unde lucrează victima. Românca a profitat de poziția sa pentru a intra în birou, și astfel având acces la geanta angajatei.

Ancheta a fost declanșată în urma unei plângeri depuse de victimă. Aceasta este angajată la o unitate comercială din Logroño. Conform declarațiilor sale, furtul a avut loc în timpul programului de lucru. Victima prezentându-se la locul de muncă, și-a lăsat geanta într-unul din dulapurile dintr-un birou, s-a schimbat de haine, după care a mers la postul de lucru.

Cerere către Ministerul de Interior al Spaniei pentru schimbarea formatului permisului de ședere (N.I.E.)

Identificată o româncă de 51 de ani

Aceasta a declarat că s-a întors la dulap pentru a lua bani din poșetă și a bea o cafea. În acel moment și-a dat seama că o bancnotă pe care o avea asupra sa îi fusese furată din portofel.

La fața locului s-au deplasat agenți din cadrul Unității de Combatere a Crimelor Violente și Specializate din cadrul Brigăzii Provinciale de Poliție Judiciară. În urma vizionării camerelor de luat vederi din unitate, s-a putut constata că persoana care a sustras bancnota este chiar paznicul care lucrează pentru o firmă de pază din cadrul unității comerciale.

Autoarea este o femeie de 51 de ani, de naționalitate română, care locuiește în Logroño și nu are antecedente penale.

Identificată o româncă după ce a furat banii din dulapul unui angajat


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.