Identificată o româncă după ce a furat banii din dulapul unui angajat. Autoarea furtului a fost descoperită în urma vizionării camerelor de luat vederi din unitate. Românca era angajată ca agent de pază la o firmă care se ocupa de securitatea localului unde s-a produs furtul.

Poliția Națională a acuzat de furt calificat o femeie de 51 de ani, agent de pază la unitatea unde lucrează victima. Românca a profitat de poziția sa pentru a intra în birou, și astfel având acces la geanta angajatei.

Ancheta a fost declanșată în urma unei plângeri depuse de victimă. Aceasta este angajată la o unitate comercială din Logroño. Conform declarațiilor sale, furtul a avut loc în timpul programului de lucru. Victima prezentându-se la locul de muncă, și-a lăsat geanta într-unul din dulapurile dintr-un birou, s-a schimbat de haine, după care a mers la postul de lucru.

Vezi și:

Cerere către Ministerul de Interior al Spaniei pentru schimbarea formatului permisului de ședere (N.I.E.).

Aceasta a declarat că s-a întors la dulap pentru a lua bani din poșetă și a bea o cafea. În acel moment și-a dat seama că o bancnotă pe care o avea asupra sa îi fusese furată din portofel.

La fața locului s-au deplasat agenți din cadrul Unității de Combatere a Crimelor Violente și Specializate din cadrul Brigăzii Provinciale de Poliție Judiciară. În urma vizionării camerelor de luat vederi din unitate, s-a putut constata că persoana care a sustras bancnota este chiar paznicul care lucrează pentru o firmă de pază din cadrul unității comerciale.

Autoarea este o femeie de 51 de ani, de naționalitate română, care locuiește în Logroño și nu are antecedente penale.

Identificată o româncă după ce a furat banii din dulapul unui angajat

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din Comunitate de pe DiasporaMadrid.com


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.