Expoziția Fruit Attraction 2021 a fost inaugurată la Madrid!

Diaspora Madrid

Expoziția Fruit Attraction 2021 a fost inaugurată la Madrid!

Expoziția Fruit Attraction 2021. La data de 5 octombrie 2021, la Madrid a fost inaugurată una din cele mai importante expoziții la nivel european și internațional, specializată în domeniul fructelor și legumelor! România nu este prezentă, în schimb Republica Moldova este reprezentată de un grup de 11 companii.

“Fruit Attraction 2021”, eveniment care unește cererea și oferta de produse proaspete din Europa și America Latină. La ediția din acest an Republica Moldova este reprezentată de un grup de 11 companii autohtone. De asemenea, va fi prezent, și un reprezentant al Agenției de Investiții a Republicii Moldova. Aceștia vor prezenta o largă gamă de fructe de sezon, precum mere, prune, poamă, dar și cireșe, caise și alte fructe sâmburoase.

Șefa misiunii de la Madrid, Violeta Agrici, a participat la ceremonia de inaugurare a expoziției

În cadrul ceremoniei, Violeta Agrici, a făcut un schimb de opinii cu Ministrul spaniol al agriculturii, pescuitului și alimentației, Luis Planas Puchades. Aceștia au discutat pe marginea participării delegației moldave la expoziție, abordând și aspecte ale cooperării bilaterale.

Ulterior, șefa misiunii a vizitat standul Republicii Moldova și s-a întreținut cu toți participanții la eveniment. Violeta Agrici a avut posibilitatea de a face un schimb extins de opinii pe marginea oportunităților de export a fructelor moldovenești pe piața spaniolă. De asemenea, utilizarea acesteia ca punct de ieșire spre alte pieți din America Latină sau Africa de Nord.

Despre Fruit Attraction Madrid

Fruit Attraction este una din cele mai mari expoziții din industria fructelor și legumelor. Aceasta oferă oportunitatea tuturor participanților din lanțul valoric al domeniului să se întâlnească și să discute idei; posibilități, inovații, să înceapă parteneriate de succes și să-și seteze scopuri și obiective de viitor. 

Participanții la expoziție au posibilitatea să comunice și să fie conectați 365 zile pe an prin intermediul platformei digitale LIVEConnect. Aici, se pot vedea toți participanții la expoziție, se pot programa întâlniri direct pe platformă și continua discuția din cadrul expoziției în mediul on-line.

Vezi și:

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Procedurile privind obţinerea permisului de rezidenţă de către cetățenii străini în Spania

Fruit Attraction 2021” este la a 13-a ediție și se va desfășura în pavilioanele IFEMA din Madrid, în perioada 5-7 octombrie. Expoziția ocupă peste 42 de mii de metri pătrați pentru expunerea fructelor și legumelor.

La ediția din acest an participă circa 2000 mii de companii specializate din 44 de țări. Dintre care 21% pentru prima dată. La “Fruit Attraction” s-au înregistrat pentru participare profesioniști din 118 țări, care sunt specialiști din diferite sectoare componente domeniului horticulturii: logistică, IT, transport, depozitare, noi tehnologi.

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din Știri Moldova de pe DiasporaMadrid.com

Surse: ifema.es / spania.mfa.gov.md

Expoziția Fruit Attraction 2021 a fost inaugurată la Madrid!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.