recunoscute doar certificatele digitale ca documente de vaccinare

Diaspora Madrid

Doar cu certificate digitale la trecerea frontierelor din UE începând de vineri, 13 august

certificat digital, cod QR, Diaspora, documente, frontiera, Grupul de Comunicare Strategică, Romania, Uniunea Europeana

Doar cu certificate digitale la trecerea frontierelor din UE. Începând de vineri, 13 august, la trecerea frontierelor din Uniunea Europeană vor fi recunoscute doar certificatele digitale ca documente de vaccinare, de trecere prin boală sau ale rezultatului negativ la un test Real-time PCR.

Grupul de Comunicare Strategică transmite că aceste documente care conțin un cod QR pot fi descărcate foarte ușor de pe site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro. Deja peste 1,6 milioane de persoane din România au descărcat certificate digitale europene privind COVID-19, care în mare parte – 96% – atestă vaccinarea.

Vezi și:

Valul de căldură începe în Spania: Caniculă și pericol de incendii!

Snickers retrage o reclamă din Spania în urma acuzațiilor de homofobie(video)

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Tranzitarea frontierelor este posibilă și fără existența acestor certificate, dar cu respectarea normelor naționale de carantină din fiecare stat.

Aceste prevederi sunt stipulate în  Regulamentul UE 953/2021 și sunt aplicabile doar pentru trecerea frontierei de stat, nu și pentru activitățile desfășurate în interiorul teritoriului național al României.

Sursa: https://www.mai.gov.ro/informare-de-presa-11

Doar cu certificate digitale la trecerea frontierelor din UE începând de vineri, 13 august


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.