Disperarea familiei lui Alexandru Ioniță: „Ne-au spus că va muri da sau da”

Diaspora Madrid

Disperarea familiei lui Alexandru Ioniță: „Ne-au spus că va muri da sau da”

Alexandru Ionita, Amorebieta, bataie brutala, coma, tanar roman, tragedie

Disperarea familiei lui Alexandru Ioniță! O echipa medicală a Spitalului din Cruces (Bizkaia) a informat familia Ioniță, că tânărul nu se va mai recupera după bătaia brutală pe care a primit-o în Amorebieta pe 25 iulie de un grup de tineri violenți (Los Hermanos Koala).

Medicii au informat familia lui Alexandru, tânărul român de 23 de ani, că va rămâne în comă, și că „va muri da sau da”, potrivit purtătorului de cuvânt al familiei, în această vineri.

Medicii au avut joi o întâlnire cu familia, potrivit purtătorului de cuvânt al acestora în declarații la Radio Euskadi. Aceștia au explicat că „o parte a creierului este moartă, iar cealaltă jumătate nu vrea să funcționeze. Nu are viață”.

În momentul de față, tânărul continuă la terapie intensivă, dar, potrivit purtătorului de cuvânt, „săptămâna viitoare îl vor muta din salonul de terapie intensivă și apoi nu se va mai întoarce. Indiferent ce se va întâmpla, el nu va mai fi internat la terapie intensivă”.

Vezi și:

Spania intră în zona galbenă, din zona roșie, conform Hotărârii nr. 66. Vezi care sunt principalele modificări!

Românii își mai pot cumpăra vechime în muncă până în septembrie 2023!

Din 30 august Bucureștiul intră pe lista țărilor/zonelor de risc din Spania

Medicii le-au mai spus că mai târziu ar putea să-l transfere pe tânăr la spitalul Górliz (specializat în probleme neurologice): „Să vedem dacă corpul rezistă, dar, potrivit medicilor, acesta nu va rezista, că va muri înainte de a fi transferat”.

În această situație, familia ar dori să caute o a doua opinie medicală „pentru a vedea dacă se poate face ceva, un miracol”.

16 persoane, opt minori și opt adulți, au fost arestați pentru această bătaie brutală.

Disperarea familiei lui Alexandru Ioniță: „Ne-au spus că va muri da sau da”


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.