Cristiano Ronaldo este unic în istorie: A cucerit toate trofeele în Spania, Italia şi Anglia

Diaspora Madrid

Cristiano Ronaldo este unic în istorie: A cucerit toate trofeele în Spania, Italia şi Anglia

Anglia, Cristiano Ronaldo, Cupa, Italia, Juventus Torino, Manchester United, Real Madrid, Spania, trofee, unic in istorie

Cristiano Ronaldo este unic în istorie. Portughezul Cristiano Ronaldo a câștigat, ieri, Cupa Italiei cu Juventus Torino. Acesta a cucerit astfel toate titlurile din campionatul italian, care se adaugă celor din Spania, cu Real Madrid, și Regatul Unit, cu Manchester United, scrie EFE.

În Italia, el a obținut două titluri în Serie A, două Supercupe și Cupa Italiei; datorită victoriei cu 2-1 obţinută de Juve în finala cu Atalanta Bergamo, disputată pe Mapei Stadium din Reggio Emilia. Este al 30-lea trofeu la nivel de club al fotbalistului, la care se adaugă celor de la EURO 2016 şi Liga Naţiunilor 2020, cu selecţionata Portugaliei.

Vezi și:

Program de promovare a talentelor adresat sportivilor și artiștilor cu rezultate deosebite

Moldova și Spania ar putea semna un memorandum de cooperare în domeniul turismului

Mașina premierului spaniol, Pedro Sanchez, atacată la heliportul din Ceuta (video)

Când a jucat la Real Madrid a câștigat două titluri în Primera Division; două Supercupe, două Cupe ale Spaniei; patru de la Liga Campionilor, două Supercupe ale Europei şi trei Cupe Mondiale ale Cluburilor.

Alte trei titluri au fost obținute în Premier League, două Cupe ale Ligii engleze de fotbal, o Cupă şi o Supercupă a Angliei, cucerite cu Manchester United.

Ronaldo are 36 ani și a câștigat cu Manchester United primul său trofeu în Liga Campionilor 2008, an în care a obţinut primul dintre cele cinci Baloane de Aur.

Sursa: jurnalul.ro

Cristiano Ronaldo este unic în istorie: A cucerit toate trofeele în Spania, Italia şi Anglia


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.