Burse pentru cei care promovează Agenda 2030 și drepturile LGBT în Spania și Andorra până la 30 iunie 2023!

Diaspora Madrid

Burse pentru cei care promovează Agenda 2030 și drepturile LGBT din partea Ambasadei SUA în Spania

Agenda 2030, ambasada, Andorra, LGBTQ+, Spania, SUA

Burse pentru cei care promovează Agenda 2030 și drepturile LGBT în Spania și Andorra până la 30 iunie 2023. Foto: Steagul LGTB atârnat la Ambasada SUA de la Madrid.

Ambasada Statelor Unite în Spania și Andorra a lansat o cerere de propuneri de granturi destinate persoanelor fizice, organizațiilor educaționale și culturale non-profit, ONG-urilor și organizațiilor internaționale care doresc să „consolideze legăturile bilaterale dintre Statele Unite și Spania„.

Sub acest pretext, Ambasada SUA va accepta cereri pentru sume cuprinse între 15.000 și 75.000 de dolari. Cererile vor fi evaluate în mai multe etape, până la 30 iunie 2023. Ambasada a definit „domenii de interes” care ar putea fi demne de o astfel de finanțare. Încă o dată, ideea de bază este de a dona bani grupurilor care promovează agenda globalistă și anti catolică.

Printre cerințele pe care le cer se numără „comunicarea importanței Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă și promovarea de soluții la provocările globale„.

O a doua biserică ortodoxă română se construiește în Alicante, Spania!

De asemenea, acestea urmăresc recunoașterea „importanței centrale a Alianței NATO în asigurarea păcii și securității transatlantice și a să sprijine noul Concept strategic al NATO, care urmărește să orienteze abordarea Alianței față de concurenții strategici și amenințările transnaționale„.

Un alt „domeniu prioritar” este „reafirmarea angajamentului față de apărarea drepturilor omului, în special a drepturilor femeilor și ale grupurilor vulnerabile, cum ar fi persoanele care trăiesc în sărăcie, membrii grupurilor marginalizate din punct de vedere rasial sau etnic, persoanele LGTBQI+, membrii minorităților religioase, persoanele cu dizabilități, refugiații, migranții, persoanele strămutate, persoanele în vârstă, copiii, persoanele cu identități de gen neconvenționale și victimele traficului de persoane„.

Vezi și: Calendarul spaniol cu sărbători legale!

Annual Program Statement (APS – pentru acronimul său în limba engleză)

Un alt motiv pentru a primi banii americani ar fi „colaborarea cu organizații spaniole și/sau andorrane pentru a promova și proteja drepturile omului pentru persoanele lesbiene, gay, bisexuale, transsexuale, transgender, queer și intersexuale (LGBTQI+), inclusiv refugiații și solicitanții de azil LGBTQI+ vulnerabili; combaterea discursului instigator la ură, a violenței și a stigmatizării comunității LGBTQI+„.

Nici agenda climatică nu putea să lipsească din aceste cerințe. Acesta solicită „recunoașterea necesității de a atinge obiectivele Acordului de la Paris, inclusiv accelerarea eforturilor globale de a aduce fluxurile financiare la un nivel compatibil cu emisii reduse de gaze cu efect de seră” și „recunoașterea necesității urgente de a aborda problema metanului, în conformitate cu Inițiativa globală privind metanul, de a consolida adaptarea la impactul schimbărilor climatice și de a promova o dezvoltare care să protejeze clima„.

Tradiții și obiceiuri de Crăciun în Spania. Vezi cele mai ciudate activități de sărbători!

Ambasada a mai precizat că „proiectele finanțate prin aceste granturi (APS) trebuie să aibă o componentă americană clară„.

Aceste granturi pot finanța „activități atât de diverse precum concursuri școlare, schimburi internaționale, conferințe, ateliere de lucru, cursuri, dezvoltarea de programe școlare, expoziții, hackathons sau dezvoltarea de aplicații, proiecte online, concursuri de procese simulate, simulări și activități de joc de rol (de exemplu, Model Congress, Model United Nations), spectacole„.

Sursa: Ambasada Statelor Unite în Spania și Andorra

Burse pentru cei care promovează Agenda 2030 și drepturile LGBT în Spania și Andorra până la 30 iunie 2023!


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.