Barcelona a câștigat Cupa Spaniei! Echipa lui Ronald Koeman a învins-o cu 4-0 pe Athletic Bilbao

Diaspora Madrid

Barcelona a câștigat Cupa Spaniei! Echipa lui Ronald Koeman a învins-o cu 4-0 pe Athletic Bilbao

Athletic Bilbao, Barcelona, campioana 2021, Cupa Regelui, Cupa Spaniei, FC Barcelona, Spania

Barcelona a câștigat Cupa Spaniei! Echipa lui Ronald Koeman a învins-o cu 4-0 pe Athletic Bilbao. Barcelona a dominat de la început, dar nu a marcat niciun gol până în a doua repriză. Leo Messi, dublă superbă în finala Cupei Regelui.

Pentru FC Barcelona este a 31-a Cupă din istoria clubului. Ultimul trofeu fusese câștigat în sezonul 2017/2018. De asemenea, este primul trofeu cucerit de catalani în ultimii doi ani.

Antoine Griezmann a deschis scorul în partida cu Bilbao, din finala Cupei Spaniei. Francezul a marcat în minutul 60, din pasa lui De Jong, golul fiind validat cu ajutorul VAR.

De Jong a apărut apoi la finalizare și a înscris printr-o lovitură de cap, iar apoi dubla lui Messi a lămurit definitiv lucrurile.

Vezi și:

Un milion de imigranți ilegali trebuie să părăsească Rusia până pe 15 iunie

Măști cu grafen retrase în mai multe regiuni din Spania din cauza posibilelor riscuri pulmonare

Lista state cu risc epidemiologic ridicat

Jucătorul argentinian a făcut spectacol la golul de 3-0, iar apoi tot Messi a închis tabela, în urma unei acțiuni superbe, depășind 30 de goluri în toate competițiile pentru al 13-lea sezon la rând.

Griezmann (2), De Jong și Messi (2) au marcat golurile Barcelonei, care și-a luat revanșa în fața fanilor, după ce săptămâna trecută a pierdut marele derby cu Real Madrid, scor 1-2.

Finala celei de-a 119-a ediții a Cupei Regelui s-a disputat cu porțile închise pe stadionul La Cartuja. Finala a fost prezidată de regele Felipe al VI-lea și, printre alte autorități, s-au aflat președinții guvernului spaniol, Pedro Sánchez și al Consiliului Andaluz, Juan Manuel Moreno. Jucătorii Barcelonei au purtat banderole negre în semn de doliu pentru moartea fostului lor manager Josep Mussons.

Surse: digisport.ro / prosport.ro

Barcelona a câștigat Cupa Spaniei! Echipa lui Ronald Koeman a învins-o cu 4-0 pe Athletic Bilbao


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.