Arestat un șofer de camion după ce a accidentat mortal pe altul

Diaspora Madrid

Arestat un șofer de camion după ce a accidentat mortal pe altul. Intervin mai mulți șoferi, printre ei și români

accident mortal, arestat, Girona, La Jonquera, sofer de camion, soferi romani, Spania

Arestat un șofer de camion după ce a accidentat mortal pe altul. Un șofer de camion în vârstă de 39 de ani, de naționalitate marocană, a fost arestat după ce a călcat mortal, un alt șofer în urma unei dispute în La Jonquera (Spania).

Poliția locală din La Jonquera (Girona) l-a arestat duminică pe șoferul unui camion implicat în două accidente de circulație, dintre care cel puțin unul s-a dovedit a fi fatal.

După cum a informat Mossos d’Esquadra, evenimentele s-au produs în jurul orei 18:00. Șoferul camionului a călcat mortal un alt șofer de camion după o ceartă și a provocat un alt accident în timp ce încerca să fugă de la fața locului.

Vezi și:

Diaspora: Fără copii xerox, pentru servicii consulare

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Un român de 23 de ani în stare critică după ce a fost bătut de un grup de tineri. Nouă persoane arestate!(video)

Acesta a condus în direcția opusă printr-un sens giratoriu, unde a ajuns să se ciocnească de un autoturism înmatriculat în Franța. Șoferița autoturismului a fost rănită și a fost nevoie să fie evacuată cu elicopterul.

Conducătorul auto a fost arestat după ce s-a izbit de un stâlp și a fost reținut de mai mulți șoferi, printre ei și români. Acesta a ieşit pozitiv la testarea cu aparatul etilotest.

https://www.facebook.com/DiasporaMadrid/posts/832847140994236

Arestat un șofer de camion după ce a accidentat mortal pe altul. Intervin mai mulți șoferi, printre ei și români


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.