Hotărârea nr. 20 din 25.03.2021 a CNSU

Diaspora Madrid

Actualizată lista țărilor/zonelor de risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 20 din 25.03.2021

Actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic, carantina, CNSU, Hotărârea nr. 20 din 25.03.2021, stiri diaspora, test PCR

Actualizată lista țărilor/zonelor de risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 20 din 25.03.2021. Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, joi, o hotărâre prin care au fost stabilite măsuri de aplicat în contextul pandemiei de COVID-19 şi a fost aprobată lista ţărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie carantina asupra persoanelor care sosesc în România din acestea.

Lista ţărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 20 din 25.03.2021 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă Zona Galbenă (carantina la domiciliu/locaţia declarată pentru 14 zile):

Lista-State-cu-risc-epidemiologic-ridicat_25.03.2021

Important!

Declarația epidemiologică. Ce este și de către cine trebuie completată la intrarea în țară

Vezi și:

Spania, scoasă de pe lista ţărilor pentru care se impune carantina la sosirea în România, conform Hotărârii nr. 18 din 19.03.2021 a CNSU

Guvernul spaniol ridică restricțiile de zbor cu Regatul Unit. Obligatoriu PCR negativ

Preliminariile CM 2022 Qatar pentru tricolori. Primul meci România – Macedonia de Nord

Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord eliminate de pe listă

Începând cu data prezentei hotărâri, măsurile ce vizau persoanele care sosesc din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord prevăzute în Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 9 din 11.02.2021, îşi încetează aplicabilitatea.

Persoanele care călătoresc în România nu sunt obligate să prezinte un test PCR negativ la sosirea pe teritoriul național sau să efectueze perioada de carantină impusă de autoritățile române.

Actualizată lista țărilor/zonelor de risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 20 din 25.03.2021


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.