Guvernul spaniol ridică restricțiile de zbor

Diaspora Madrid

Guvernul spaniol ridică restricțiile de zbor cu Regatul Unit. Obligatoriu PCR negativ

Obligatoriu PCR negativ, Regatul Unit, ridică restricțiile de zbor, Spania

Guvernul spaniol ridică restricțiile de zbor cu Regatul Unit. Consiliul de miniștri a aprobat marți ridicarea restricțiilor aplicabile zborurilor din Regatul Unit în vigoare de la sfârșitul lunii decembrie pentru a opri sosirea variantei britanice a coronavirusului. Se mențin măsurile în același sens impuse zborurilor din Brazilia și Africa de Sud.

După cum a explicat ministra finanțelor și purtătorul de cuvânt al guvernului, María Jesús Montero, doar limitările zborurilor cu Africa de Sud și Brazilia au fost extinse, în timp ce în cazul Regatului Unit situația poate fi „normalizată” în conformitate cu măsurile în vigoare din spațiul Schengen.

Montero a amintit că aceste măsuri implică efectuarea unui PCR negativ cu 72 de ore înainte de călătorie. În ceea ce privește Africa de Sud și Brazilia, a fost convenită a patra prelungire a măsurii adoptate în 2 februarie, astfel încât limitarea va fi în vigoare deocamdată până la 13 aprilie.

Vezi și:

Dacia a înregistrat peste 4.000 de comenzi pentru Spring Electric în weekend. Precomenzile sunt închise

Sărbători legale în Spania 2021, valabile pe întreg teritoriul național. Calendarul include Comunitățile Autonome

Sărbători legale în 2021. Vezi calendarul cu zilele libere din România

Decizia a fost luată pe baza existenței în ambele țări a unor noi variante ale coronavirusului, deși, a subliniat ministra, au „o prevalență redusă” în Spania și ceea ce încearcă să facă guvernul este „să împiedice schimbarea epidemiologică” în țară.

Pe de altă parte, Montero a mai spus că „Spania este o țară sigură care respectă strict recomandările OMS și ale experților”, asigurându-se că „atunci când se va decide deschiderea turismului internațional vom fi una dintre cele mai sigure destinații, deoarece avem una dintre cele mai bune sisteme de sănătate din lume”.

Sursa: elindependiente.com

Guvernul spaniol ridică restricțiile de zbor cu Regatul Unit. Obligatoriu PCR negativ


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16″ custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Pe lângă rețelele de socializare precum gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și canalul nostru video YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.