Primăria Madridul suspendă temporar colectarea de donații pentru Ucraina

Diaspora Madrid

Primăria Madridului suspendă temporar colectarea de donații pentru Ucraina

ajutoare, colectare, Madrid, primarie, refugiati, suspenda, Ucraina

Primăria Madridului a suspendat, începând de vineri, colectarea de donații la consiliile municipale de circumscripție, mulțumind pentru „enorma solidaritate arătată de madrileni față de poporul ucrainean în ultimele zile„, a informat consiliul local într-un comunicat.

Primăria va trimite hainele, alimentele și produsele farmaceutice și parafarmaceutice depozitate, către Ucraina. De asemenea și în țările de frontieră care primesc refugiați.

Indicația Ambasadei Ucrainei este ca persoanele care doresc să contribuie la ajutorarea Ucrainei ar trebui să acorde prioritate donațiilor financiare pentru a putea achiziționa produsele necesare la fața locului, având în vedere dificultățile pe care le implică transportul donațiilor în diferitele zone în care sosesc refugiații și în interiorul țării.
ONG-uri precum Cáritas Española, UNHCR, UNICEF și Crucea Roșie spaniolă au deschis conturi curente specifice pentru a canaliza ajutorul financiar către poporul ucrainean.

Același lucru a fost făcut de Banca Națională a Ucrainei cu două conturi speciale. Unul pentru contribuții de ajutor umanitar și celălalt pentru contribuții către forțele armate ale țării.

Vezi și:

DIGI este noul sponsor principal al clubului Real Oviedo până în iunie 2022

Ce trebuie să ştii dacă îţi duci copilul la şcoală în Spania

Alocație pentru copii în Spania. Cum o soliciți dacă părintele lucrează legal!

Lunea trecută, primarul José Luis Martínez-Almeida a dat asigurări că consiliile districtuale ale capitalei sunt „deschise” pentru a primi ajutorul pe care madrilenii doresc să îl ofere refugiaților ucraineni.

O zi mai târziu, viceprimarul, Begoña Villacís, a făcut apel la necesitatea unor donații financiare, deoarece ajutorul pentru materiale esențiale a ajuns să fie mai scump. 🙂

Sursa: telemadrid.es

Primăria Madridului suspendă temporar colectarea de donații pentru Ucraina


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog. Vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Abonează-te la blog prin email

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”false” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true” success_message=”Succes! A fost trimis un email pentru a-ți confirma abonamentul. Te rog găsește emailul acum și dă clic pe „Confirmă urmărirea” pentru a începe abonarea.”]

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare precum: gab.com, Facebook, Twitter, Instagram, tecunosc, VK și YouTube.

Urmărește știrile DiasporaMadrid.com pe Telegram.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.