20 de ani de închisoare pentru asasinul româncei Nicoleta Clara

Diaspora Madrid

20 de ani de închisoare pentru asasinul româncei Nicoleta Clara

Alovera, crima, Nicoleta Clara, romanca ucisa, Spania

20 de ani de închisoare pentru asasinul româncei Nicoleta Clara. Tribunalul Provincial din Guadalajara l-a condamnat pe Alvaro M., un spaniol în vârstă de 54 de ani, la 20 de ani și o zi de închisoare. Acesta a fost judecat pentru infracțiunea de omor cu premeditare și circumstanța agravantă de rudenie. Bărbatul și-a înjunghiat mortal soția, în vârstă de 40 de ani și de origine română, cu 10 lovituri de cuțit.

Sentința era cunoscută vineri, după ce juriul l-a găsit în unanimitate vinovat de comiterea ambelor infracțiuni. În cadrul procesului, acuzarea și-a ratificat cererea inițială de 25 de ani de închisoare, în timp ce apărarea solicitase o pedeapsă de 17 ani.

–> Câinele Polițist Kata – Spaima Traficanților Români Din Alicante!

Alvaro M, a fost condamnat la un termen de probă de cinci ani după perioada petrecută în închisoare. De asemenea, acesta va trebui să plătească cheltuielile de judecată. În plus, ucigașul Nicoletei, va trebui să îi despăgubească pe părinții victimei cu câte 47.000 de euro. Și cei doi frați ai femeii ucise vor primi câte 17.500 de euro.

Decursul tragicului eveniment

Crima îngrozitoare a avut loc sâmbătă, 29 mai 2021, în jurul orei 22:30, în locuința acestora din Alovera (Guadalajara). La un moment dat cuplul a început să se certe. Atunci bărbatul a luat două cuțite și a înjunghiat-o pe Nicoleta C.G. de 10 ori în spate.

Revelion 2024 în Spania: Trăiește Magia Anului Nou în Stil Românesc

În timpul procesului, acuzatul a recunoscut faptele, dar a spus că a făcut-o pentru a se apăra, deoarece ea avea cuțitele asupra sa. „Nu am fost niciodată o persoană geloasă și sunt vinovat că am ucis-o și îmi cer scuze întregii familii. Nu vreau milă de la nimeni, dar nu sunt un criminal„, a declarat el în fața juraților din sala de judecată.

La rândul său, familia victimei a declarat în cadrul procesului că acuzatul era gelos și că îi controla telefonul mobil. „Ne-a spus că în fiecare zi o certa și că nu mai putea să trăiască cu el„, a spus tatăl Nicoletei, fiind de acord cu mama ei în privința geloziei inculpatului, care după crimă a sunat la 112 și a mărturisit că a ucis-o.

Sursa: Blog DiasporaMadrid.com

20 de ani de închisoare pentru asasinul româncei Nicoleta Clara


Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe WhatsApp, Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.