Câinele Polițist Kata - Spaima Traficanților Români Din Alicante

Diaspora Madrid

Câinele Polițist Kata – Spaima Traficanților Români Din Alicante

Alicante, caine, droguri, Kata, politist, spaima, traficanti

Câinele polițist Kata din Alicante! Poliția locală din Alicante a interceptat o nouă cantitate de droguri ascunse sub formă de bagaje într-un autobuz care circula între Almeria și România. În urmă cu două săptămâni, câinele polițist Kata a descoperit o altă expediție pe aceeași linie de autobuz cu 56 de kilograme de hașiș.

Intervenția câinelui Kata, antrenat în detectarea stupefiantelor, le-a permis agenților să confiște două colete cu 13,6 kilograme de muguri de marijuana în interior. Această intervenție a fost efectuată la două săptămâni după interceptarea în Alicante a unui alt autobuz care acoperea același traseu. Autobuzul avea la bord 56,2 kilograme de hașiș și marijuana, a precizat Primăria din Alicante într-un comunicat.

–>Trei Șoferi Români Arestați în Spania cu 56 de Kilograme de Droguri!

Kata, câinele polițist din Alicante, detectează 15 kilograme de marijuana

Această a doua operațiune polițienească a fost efectuată sâmbăta trecută, de dimineață, de către o patrulă locală. Aceasta efectua sarcini de prevenire și de menținere a siguranței publice în apropierea autogării și a bulevardului Loring.

Agenții erau acompaniați de câinele Kata, din cadrul unității canine a Poliției Locale. Polițiștii au observat un autobuz aparținând unei firme specializate în transporturi către România. Autobuzul era parcat pe peronul 11 și în acel moment se încărcau diferite colete.

Agenții de poliție au trecut la verificarea mijlocului de transport. Câinele a intrat în remorcă și a indicat două cutii de carton. La prima vedere conțineau un joc pentru copii și un aparat de cafea de uz casnic.

Revelion 2024 în Spania: Trăiește Magia Anului Nou în Stil Românesc

Polițiștii au luat legătura cu șoferul autocarului, un cetățean român în vârstă de 56 de ani. După ce a verificat că în interiorul celor două colete se aflau 9,5 și 4,1 kilograme de muguri de marijuana camuflate în plastic, șoferul a declarat că nu avea cunoștință despre proprietarul și destinația celor două cutii de carton care conțineau drogurile.

Acesta a declarat că pachetele au fost încărcate în Almeria și aveau ca destinație România. De asemenea, a furnizat și avizele de transport corespunzătoare celor două colete.

Sursa: https://www.abc.es

Câinele Polițist Kata – Spaima Traficanților Români Din Alicante!Dorim să vă oferim acces exclusiv și imediat la cele mai bune informații.

Abonează-te la blog prin email.

Urmărește DiasporaMadrid.com pe WhatsApp, Telegram şi Google News!

Vei primi notificări prin email sau direct pe telefon când vor fi publicate articole noi.

Lasă un comentariu